Sayfa 721/743 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731 ... SonSon
Arama sonucu : 5944 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Gümüş investing de 48.25 viob da 49.77
    Hangisi hatalı bunun

2. Türkiye'de 1 yılda kaç iş günü var?

Geleneksel 5 günlük bir çalışma haftasını ele alırsak, herhangi bir yıldaki ortalama iş günü sayısı, tatiller ve hafta sonları hariç 249 ila 251 arasındadır. Ancak bu farklılık, herhangi bir yılda kaç hafta sonu olduğuna ve o yılın artık yıl olup olmadığına bağlıdır.3 Haz 2025

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sen hisselerini yaz abi tamam ben yazmıyorum viop falan..

zaten yazılacak yermi ..

hadi iyi aşamlar
    Ya tamam kızma hemen..
    Bak sen benim yazımı tekrar sakince oku .

Orada viop hedge içindir yazmışım. Ben sürekli poz açanların sağlıklı işlem yapmadığını yazmışım. Kazanç da iyi olmayacağını kendimce yazmışım..Benim fikrim bu. Müsade edin yazayım ...Size göre doğru yanlis. Ben böyle düşünüyorum ki daha önce de yazdım...

Bu yazdiklarim viop da işlem yapmayın , viop tukaka mi demek mi demek yoksa viop u asıl amacında kullanın mi demek...

İyi aksamlar sana

4. Bozkurt ile Kuzunun hikayesi.(Rahmetli Dündar Kılıç)

https://x.com/bayrakmedya/status/1976217781818495252
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

5. VİOP.jpg

3950 geliyor mu
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

6. 1118 : ABD Başkanı Trump, Gazze'de ateşkes konusunda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti:

WASHINGTON (AA) - ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Gazze'de ateşkes sürecindeki
    büyük katkısına dikkati çekerek, "Cumhurbaşkanı (Recep Tayyip) Erdoğan, Hamas
    ve diğer bazı gruplar konusunda bizzat ilgilendi ve harika bir iş çıkardı."
    dedi.
    ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'daki kabine toplantısında, Gazze'de sağlanan ve yürürlüğe
    girmesi beklenen ateşkes anlaşmasını değerlendirdi.
    Gazze'de yürürlüğe girmesi beklenen ateşkes anlaşmasının Orta Doğu barışı için tarihi
    olduğunu kaydeden Trump, bu anlaşmayla bölgeye barışın geleceğine inandığını
    ifade etti.
    Başta Türkiye, Katar ve Mısır olmak üzere sürece ciddi katkı veren ülkelere ayrı
    ayrı teşekkür eden Trump, "Türkiye, Katar ve Mısır liderlerine bu inanılmaz sonuca
    ulaşmamıza yardım ettikleri ve yanımızda oldukları için büyük minnettarlığımı
    ifade etmek istiyorum." dedi.
    Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas ve diğer bazı gruplar konusunda bizzat ilgilendi
    ve harika bir iş çıkardı." diye konuştu.
    Gazze'de "savaşı" sona erdirdiklerini savunan ve geniş ölçekte barışın önünün açıldığına
    dikkati çeken Trump, "Bence bu barış kalıcı olacak, umarım sonsuza kadar
    sürer." değerlendirmesinde bulundu.
    Trump, resmi anlaşma imzalamak üzere Mısır'a gideceğini ve esirlerin pazartesi veya
    salı günü serbest bırakılacağını sözlerine ekledi.

-AA-
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

7. ABD İran'ın enerji ihracatını hedef alan yaptırımlarını duyurdu

WASHINGTON (AA) - ABD yönetimi, İran'ın enerji ihracatını kolaylaştırdıkları gerekçesiyle çok sayıda kişi, şirket ve gemiyi yaptırım listesine aldı.

ABD Hazine Bakanlığından yapılan açıklamada, İran'ın petrol ve petrokimya ihracatına karşı çabaların yoğunlaştırıldığı belirtildi.

Açıklamada, İran'ın petrol ve sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) satışı ile sevkiyatını kolaylaştıran 50'den fazla kişi, şirket ve geminin yaptırım listesinde eklendiği kaydedildi.

Yaptırımların yüz milyonlarca dolarlık İran LPG'sini taşıyan bir ağ, gölge filo gemileri ile Çin merkezli bir ham petrol terminali ve bağımsız bir "teapot" rafineriyi hedef aldığı belirtilen açıklamada, bu unsurların İran'ın petrol ve petrol ürünlerini ihraç ederek gelir elde etmesinde önemli olduğu vurgulandı.

Açıklamada, "Bu aktörler toplu olarak milyarlarca dolar değerinde petrol ve petrol ürünlerinin ihracatını mümkün kılarak İran rejimine ve ABD'yi tehdit eden terörist gruplara verdiği desteğe kritik gelir sağladı." ifadeleri yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ABD Hazine Bakanı Scott Bessent, "Hazine Bakanlığı, İran'ın enerji ihracat mekanizmasının temel unsurlarını ortadan kaldırarak İran'ın nakit akışını bozuyor." değerlendirmesinde bulundu.

Bessent, ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin İran'ın ABD'yi tehdit eden terörist gruplara fon sağlama kabiliyetini bozduğunu aktardı.

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada da İran'ın enerji ürünlerinin ticaretinde yer alan yaklaşık 40 kişi, kuruluş ve gemiye yaptırım uygulandığı bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

8. Bu adam fazla övgü yapıyor..İlginç...Herkese artistlik yapan Trump bize hayran..
    Ya ben olumsuzluk çıkarmak için zorlama yapıyorum yada bu işin altında birşey var bilmediğimiz...Zamanla göreceğiz

Sayfa 721/743 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •