Terör grupları ve haydut devletler.
ABD ulusal güvenliği ve müttefiklerinin güvenliği için önemli ve çeşitli tehditler oluşturarak hem yerel hem de küresel istikrarı etkilemektedir. Bu İç görü, önde gelen terör grupları ve haydut devletlerin stratejilerini, bölgesel ve uluslararası güvenliğe etkilerini ve ABD'den aldıkları tepkileri derinlemesine inceleyerek, bu karmaşık tehditleri ve ABD'nin bunlara karşı koyma stratejilerini anlayarak, küresel güvenliğin değişen ortamına daha derinlemesine bir bakış açısı kazanabilirsiniz.
01 giriiş
02 Hamas
03 Hizbullah
04 İran İslam Cumhuriyeti
05 Taliban
06 El Kaide ve Bağlı Örgütleri
07 IŞİD
08 Circle politikası hakkında
https://www.thepolicycircle.org/mini...-rogue-states/
İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
Sırası ile gelelim..
VİOP.jpg
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
ABD Başkanı Trump: "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas ve diğer bazı gruplar konusunda bizzat ilgilendi ve harika bir iş çıkardı"
Kaynak : Anadolu Ajansı
sn sindoma,
Hissenet dışında haber alınabilecek bir ortam kalmadı... koskoca adamlar belki de adam bildiğimiz adamlar bazı hisselerde sahibinin satmasını bile alkışlayıp kendilerini ele veriyorlar..
kendi adıma bir hisseyi topladım artık bu emekli maaşıyla alma imkanım da kalmadı. şayet beklentilerim olursa yıllar sonra şayet Rabbim ömür verirse kendi adıma hayatımın kalan bölümüne umutla bakacağım. olmaz ise zaten battı balık yan gider kıt kanaat geçinip gideceğiz. trade yapmak bizim işimiz değil. ama hisse nette canlı olan topic burası bazen ne olup bittiğini anlamak için açıyoruz bir de gün içinde ne yazılmış bakıyoruz...
eğer dünyada ne olup bittiğine bakmazsanız bir şekilde kahvehaneciler gibi okey, batak oynayıp devam ederek ölüp giderseniz. biraz daha farklı olmak farklı yaşamak diyelim yaptığımıza. ben şimdilik ve sonrası için bu şekilde düşünüyorum. birileri dinime küfretmediği müddetçe de sessiz sakin devam eder giderim diğer topiclerde. ama her hisseci şöyledir vs gibi şeyler duymak da incitici...
hisseciler çoğunlukla realize oldular ise sermayeleri epey bir azaldı. benim yaşımdaki insanlar artık değiştirip durmak yerine sebat etmeyi öğrenmek durumundalar. longcuları bilmem...
not herkesi mümkün olduğunca okuyorum ama herkesi de onaylıyor değilim. ama fikirler yazılmaz ise, birbirlerini etkilemez ise maalesef bu güzel ülke bugün olduğu gibi mahvolmaya doğru gider.
Yer İmleri