Sayfa 722/729 İlkİlk ... 222622672712720721722723724 ... SonSon
Arama sonucu : 5831 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Ek 30673

3950 geliyor mu
    Abi 2500 bile fazla değil mi yaw

2. Terör grupları ve haydut devletler.

ABD ulusal güvenliği ve müttefiklerinin güvenliği için önemli ve çeşitli tehditler oluşturarak hem yerel hem de küresel istikrarı etkilemektedir. Bu İç görü, önde gelen terör grupları ve haydut devletlerin stratejilerini, bölgesel ve uluslararası güvenliğe etkilerini ve ABD'den aldıkları tepkileri derinlemesine inceleyerek, bu karmaşık tehditleri ve ABD'nin bunlara karşı koyma stratejilerini anlayarak, küresel güvenliğin değişen ortamına daha derinlemesine bir bakış açısı kazanabilirsiniz.

01 giriiş
    02 Hamas
    03 Hizbullah
    04 İran İslam Cumhuriyeti
    05 Taliban
    06 El Kaide ve Bağlı Örgütleri
    07 IŞİD
    08 Circle politikası hakkında

https://www.thepolicycircle.org/mini...-rogue-states/
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abi 2500 bile fazla değil mi yaw
    Sırası ile gelelim..

VİOP.jpg
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Hedef 1,1276 - 1,1202 USD

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu adam fazla övgü yapıyor..İlginç...Herkese artistlik yapan Trump bize hayran..
    Ya ben olumsuzluk çıkarmak için zorlama yapıyorum yada bu işin altında birşey var bilmediğimiz...Zamanla göreceğiz
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Terör grupları ve haydut devletler.

ABD ulusal güvenliği ve müttefiklerinin güvenliği için önemli ve çeşitli tehditler oluşturarak hem yerel hem de küresel istikrarı etkilemektedir. Bu İç görü, önde gelen terör grupları ve haydut devletlerin stratejilerini, bölgesel ve uluslararası güvenliğe etkilerini ve ABD'den aldıkları tepkileri derinlemesine inceleyerek, bu karmaşık tehditleri ve ABD'nin bunlara karşı koyma stratejilerini anlayarak, küresel güvenliğin değişen ortamına daha derinlemesine bir bakış açısı kazanabilirsiniz.

01 giriiş
    02 Hamas
    03 Hizbullah
    04 İran İslam Cumhuriyeti
    05 Taliban
    06 El Kaide ve Bağlı Örgütleri
    07 IŞİD
    08 Circle politikası hakkında

https://www.thepolicycircle.org/mini...-rogue-states/
    ABD Başkanı Trump: "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas ve diğer bazı gruplar konusunda bizzat ilgilendi ve harika bir iş çıkardı"

Kaynak : Anadolu Ajansı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,123
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    longcular ve hisseciler kayboldu
    sn sindoma,
    Hissenet dışında haber alınabilecek bir ortam kalmadı... koskoca adamlar belki de adam bildiğimiz adamlar bazı hisselerde sahibinin satmasını bile alkışlayıp kendilerini ele veriyorlar..
    kendi adıma bir hisseyi topladım artık bu emekli maaşıyla alma imkanım da kalmadı. şayet beklentilerim olursa yıllar sonra şayet Rabbim ömür verirse kendi adıma hayatımın kalan bölümüne umutla bakacağım. olmaz ise zaten battı balık yan gider kıt kanaat geçinip gideceğiz. trade yapmak bizim işimiz değil. ama hisse nette canlı olan topic burası bazen ne olup bittiğini anlamak için açıyoruz bir de gün içinde ne yazılmış bakıyoruz...

eğer dünyada ne olup bittiğine bakmazsanız bir şekilde kahvehaneciler gibi okey, batak oynayıp devam ederek ölüp giderseniz. biraz daha farklı olmak farklı yaşamak diyelim yaptığımıza. ben şimdilik ve sonrası için bu şekilde düşünüyorum. birileri dinime küfretmediği müddetçe de sessiz sakin devam eder giderim diğer topiclerde. ama her hisseci şöyledir vs gibi şeyler duymak da incitici...

hisseciler çoğunlukla realize oldular ise sermayeleri epey bir azaldı. benim yaşımdaki insanlar artık değiştirip durmak yerine sebat etmeyi öğrenmek durumundalar. longcuları bilmem...

not herkesi mümkün olduğunca okuyorum ama herkesi de onaylıyor değilim. ama fikirler yazılmaz ise, birbirlerini etkilemez ise maalesef bu güzel ülke bugün olduğu gibi mahvolmaya doğru gider.

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    ABD Başkanı Trump: "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas ve diğer bazı gruplar konusunda bizzat ilgilendi ve harika bir iş çıkardı"

Kaynak : Anadolu Ajansı

Bu Trump denen esnaf adam ısler ters gıdınce abuk subuk konusuyor.. Artık ulkece yenı bır Branson krızı kaldıracak halımız yok..

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben bişey demedimki yahu... ihale neden girdi bana yine.

kendisi yazıyor.. viop tükaka sonra aman tamam yaaa yazmıyom..falan.

puahasks

ne yaşıyoruz bilmiyorumki.

üçgen yapman .........................

Bozkurt reisim hünkârım bülücüm bazen ısınma hareketleri yapıyor reisimi ısıtırsın üşümez sayende.

Sayfa 722/729 İlkİlk ... 222622672712720721722723724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •