Sayfa 23/23 İlkİlk ... 13212223
Arama sonucu : 180 madde; 177 - 180 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    3 kuruş kar ettirdi şu piyasada ege gübre açıkladığı bilançonun hakkını veremedi şu 120 üzerinde kalsa daha iyi olurdu.Büyük hareket yapacak yapacak da ne zaman yapacak spekülatörlerin düşüncesine bağlı ayrıca bu hisse eski hisse borsada ve hepi topu 45 milyon lot var piyasada ben malın toplu olduğunu düşünüyorum her şeyde kısmetten ötesi yok ytd.
    sn. alp
    bi yorumda cvkmd için yapabilirmisiniz.
    tşkler

Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    sn. alp
    bi yorumda cvkmd için yapabilirmisiniz.
    tşkler
    Geçen sene sağlam düşüş yaşamıştı toparlanması daha yeni oldu yeni tarihi zirvesini geçti hisse geçen sene operasyon yemişti sonuçta patron hissesi cvk maden en büyük beklentisi altın maden sahaları şuan da her hangi olumlu gelişme yok o da 3 kuruş kar ettirdi bence uzun vade de iyi olabilir tabi her şey patrona bağlı bir durum cvk maden için şuan ki çarpanları normal seviye balon fiyat değil ytd.
    Size mesala yeni operasyon yemiş hisse Link teknoloji yazılım hissesi yazabilirim daha yeni operasyon yemiş durumda aynı cvk maden gibi ona benzetiyorum çarpanları bence artık uygun seviyelere geldi ama toparlanması zaman alacaktır ytd.

24 ekim de chp mahkeme kararı var ne olacağı belli değil her türlü olumsuzluk olabilir tabi asıl mesele ekonomi yönetimi enflasyonla mücadelesi yetersiz durumdadır.Olumsuz piyasada algı var bu havanın dağıtılması şuan imkansız nasıl yapacaklar faiz indirimini o da ayrı konu neyse ege gübre az da olsa tepkisini verdi.

Sayfa 23/23 İlkİlk ... 13212223

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •