Sayfa 257/268 İlkİlk ... 157207247255256257258259267 ... SonSon
Arama sonucu : 2138 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,095
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sonbahar geldi gribal enflasyonlar artmaya başladı, hava değişimlerine dikkat edin, güneş sizi yanıltmasın şifayı kaparsınız benim gibi.
    Tüm eklem yerlerim ağrıyor sanırım covid virüsü bu
    reyiz geçmiş olsun ..Ayasofyaya izin ver sana bi iğne yapsın bişeyciğin kalmaz

2. Evde kekik yağı üç beş şişe kalmış daha önce ki mecidefendi marka %100 safti. Şimdi o pahalı olunca Cemil efendi den 3 adet sipariş verip aldım.

3. Eyvallah Ayasofya abi
    Önce udi hindi siparişi vermem lazım evde yok, aktardan mı alıyım yoksa İnternetten mi
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    reyiz geçmiş olsun ..Ayasofyaya izin ver sana bi iğne yapsın bişeyciğin kalmaz
    Askerde reis gibi yamulanlar bana gelirdi. Önceden uyarıda bulunurdum. Oğlum yaparım ama gö.ünün üstüne oturmazsın derdim bir duble atom yapardım sabaha taş gibi ana Toto ağrısı bir iki gün ancak geçerdi.

5. Reis bu kırılganlık sonrası öksürük balgam boğaz ve baş ağrısı başlayacak. Git parayla iespor antibiyotik ve novalgin al yaptır sabah akşam en az üç gün. Beş gün yaptır sen bunlardan kurtulursun. Sağlık ocağı yazmaz devlet de antibiyotik de sınırlama var. Ya da benim dediklerimi yap.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eyvallah Ayasofya abi
    Önce udi hindi siparişi vermem lazım evde yok, aktardan mı alıyım yoksa İnternetten mi
    Attardan bir tane kekik yağı ve 50 gram toz udi hindi

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Attardan bir tane kekik yağı ve 50 gram toz udi hindi
    Kekik yağı mecidefendi olsun onlar %100 saf bunjn%10 Luk olanlar var piyasada adamlar kaşıkla içiyor. Saf olanın 1 damlasını içerken su ile adamın anası ağlar.

8. Reisim hünkârım bülücüm sen de telefonum var watsapdan yaz tarif edeyim

Sayfa 257/268 İlkİlk ... 157207247255256257258259267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •