Originally Posted by
kastirsef
Siz bugüne bakıyorsunuz. ben 1 sene sonrasına 2 sene sonrasına bakıyorum. kişilere bakmayın. kişiler gelir geçer. biz bu halimizle bile çökmediysek bizi hiçbir şey çökertemez. seni öldürmeyen şey seni daha da güçlendirir.
Türk borsası çok sağlam yükselecek. isteyenle istediği iddiasına girerim. 2027 sonunda görüşelim. Not edin. Benim sorunum ve sizlerin itiraz etmesinin sebebi, ileride olacakları çok erkenden söylüyorum, sizler sindiremiyorsunuz anlayamıyorsunuz doğal olarak. Haklısınız.
Türk borsasından ne alınır? XTMTU hisseleri olan TEFAS Yatırım Fonları alınır. Hemen bugünden mi alınır? Her fırsatta düştükçe kademe kademe alınır. Fonları arayın bulun araştırın. Kar payı ve Temettü odakları fonları değerlendirin.
Google daha bu sene Türkiye'de 1 milyar dolarlık veri merkezi kurdu Turkcell ile birlikte. Bu ay içinde de servise başlıyor ve duyurusu gelir haftaya herhalde. Avrupadaki ve Ortadoğudaki en büyük Google bulut veri merkezi olacak. Yavaş yavaş anlarsınız. Türkiyeye bir tek Türkiyeliler inanmıyor. Yabancılar akın akın geliyorlar çaktırmadan.
Yer İmleri