Sayfa 1062/1062 İlkİlk ... 6256296210121052106010611062
Arama sonucu : 8496 madde; 8,489 - 8,496 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Eski dostlar buradaymış.sn kastır sef sn meteposta selamlar saygılar.yillar önce yazdığımız şeyleri bugün herkes yazıyor.ben yüklü gmstr ile kervana gene katıldım.baya fiziki vardı onlar iyi kar yazdı.borsanin hali malum.orada halen çıkamadığım batak bir miktar para var inşallah onu da cikarim.degerli dostlar bu gumus rallisi nereye kadar gider zaman olarak ne kadar sürer.ongoruleriniz nedir

Teknik analiz açısından bakarsan Gümüş XAGUSD de desen olarak

12 -> 30 , 30 -> ?? (2.5 kat olsa 75 ediyor).. Aylık grafikten bakarsınız ne demek istediğimi anlarsanız.

Şu anda düzeltme emarisi yok. Gittiği yere kadar hiç satmadan taşınabilir. Düzeltme olması için 2 gün üstüste eksi % yazması lazım.

60 üstünü göreceğiz muhtemelen bu sene. Bundan sonrasını kimse bilemez.

Küresel finans sistemi ve PetroDolar sistemi yıkılıyor. Yerine ne geleceğini kimse bilmiyor. Bu sebeple fiat para ve fiat paraya dayalı tahvillerden kaçış var.

Türk borsasının da çok iyi performans göstereceği bir döneme giriyoruz. Türk borsasında kar payı dağıtan, kaliteli ve ucuz hisse fonlarını bu fiyatlardan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Faizler düşmeye başladığı zaman Türk borsasının da 20bin yolu açılır. XU100 için konuşuyorum. XTMTU hisseleri fonları gönül rahatlığı ile bu fiyatlardan alınabilir. Zarar etme ihtimali çok düşük bu fiyatlardan.

2. Gerçekten düzeltme yapmak istemiyor gibi.Alim şansı vermiyor. Sadece yüzde bir iki gibi düşük oranlar. Ben 4 saatlik grafikte trend desteği 3916 gördüm. Oraya bakacam kırarsa ilk fibo oranında tekrar sattıklarımı yerine koyarım. Zaten oransal olarak 3 te biri kadarı ile trade yapıyorum.

3. Düşen petrol fiyatları Türkiye için nimet. Faiz indirimi umulandan çok daha hızlı olabilir. Cari açığa en büyük katkı yapan petrol fiyatlarının tarihi ucuz seviyelere gelmesi Türkiye ekonomisini şahlandıracak tetikleyici olabilir.

Türk borsasının çok iyi performans göstereceği bir döneme giriyoruz. Türk borsasında kar payı dağıtan, kaliteli ve ucuz hisse fonlarını bu fiyatlardan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Faizler düşmeye başladığı zaman Türk borsasının da 20bin yolu açılır. XU100 için konuşuyorum. XTMTU hisseleri fonları gönül rahatlığı ile bu fiyatlardan alınabilir. Zarar etme ihtimali çok düşük bu fiyatlardan.

4.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Düşen petrol fiyatları Türkiye için nimet. Faiz indirimi umulandan çok daha hızlı olabilir. Cari açığa en büyük katkı yapan petrol fiyatlarının tarihi ucuz seviyelere gelmesi Türkiye ekonomisini şahlandıracak tetikleyici olabilir.

Türk borsasının çok iyi performans göstereceği bir döneme giriyoruz. Türk borsasında kar payı dağıtan, kaliteli ve ucuz hisse fonlarını bu fiyatlardan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Faizler düşmeye başladığı zaman Türk borsasının da 20bin yolu açılır. XU100 için konuşuyorum. XTMTU hisseleri fonları gönül rahatlığı ile bu fiyatlardan alınabilir. Zarar etme ihtimali çok düşük bu fiyatlardan.
    Bu fiyatlarda bile ekonominin anasını ağlatanlar dan bir şey beklemek baya baya poliyanlacılık.

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu fiyatlarda bile ekonominin anasını ağlatanlar dan bir şey beklemek baya baya poliyanlacılık.

Siz bugüne bakıyorsunuz. ben 1 sene sonrasına 2 sene sonrasına bakıyorum. kişilere bakmayın. kişiler gelir geçer. biz bu halimizle bile çökmediysek bizi hiçbir şey çökertemez. seni öldürmeyen şey seni daha da güçlendirir.

Türk borsası çok sağlam yükselecek. isteyenle istediği iddiasına girerim. 2027 sonunda görüşelim. Not edin. Benim sorunum ve sizlerin itiraz etmesinin sebebi, ileride olacakları çok erkenden söylüyorum, sizler sindiremiyorsunuz anlayamıyorsunuz doğal olarak. Haklısınız.

Türk borsasından ne alınır? XTMTU hisseleri olan TEFAS Yatırım Fonları alınır. Hemen bugünden mi alınır? Her fırsatta düştükçe kademe kademe alınır. Fonları arayın bulun araştırın. Kar payı ve Temettü odakları fonları değerlendirin.

Google daha bu sene Türkiye'de 1 milyar dolarlık veri merkezi kurdu Turkcell ile birlikte. Bu ay içinde de servise başlıyor ve duyurusu gelir haftaya herhalde. Avrupadaki ve Ortadoğudaki en büyük Google bulut veri merkezi olacak. Yavaş yavaş anlarsınız. Türkiyeye bir tek Türkiyeliler inanmıyor. Yabancılar akın akın geliyorlar çaktırmadan.

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Siz bugüne bakıyorsunuz. ben 1 sene sonrasına 2 sene sonrasına bakıyorum. kişilere bakmayın. kişiler gelir geçer. biz bu halimizle bile çökmediysek bizi hiçbir şey çökertemez. seni öldürmeyen şey seni daha da güçlendirir.

Türk borsası çok sağlam yükselecek. isteyenle istediği iddiasına girerim. 2027 sonunda görüşelim. Not edin. Benim sorunum ve sizlerin itiraz etmesinin sebebi, ileride olacakları çok erkenden söylüyorum, sizler sindiremiyorsunuz anlayamıyorsunuz doğal olarak. Haklısınız.

Türk borsasından ne alınır? XTMTU hisseleri olan TEFAS Yatırım Fonları alınır. Hemen bugünden mi alınır? Her fırsatta düştükçe kademe kademe alınır. Fonları arayın bulun araştırın. Kar payı ve Temettü odakları fonları değerlendirin.

Google daha bu sene Türkiye'de 1 milyar dolarlık veri merkezi kurdu Turkcell ile birlikte. Bu ay içinde de servise başlıyor ve duyurusu gelir haftaya herhalde. Avrupadaki ve Ortadoğudaki en büyük Google bulut veri merkezi olacak. Yavaş yavaş anlarsınız. Türkiyeye bir tek Türkiyeliler inanmıyor. Yabancılar akın akın geliyorlar çaktırmadan.
    Potansiyelimiz var ama Yöneticimiz yok. Kendi cebi ve istikbali için çalışan siyasiler olduğu müddetçe bu ülke adam olamaz.

7.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Bugünkü İsrail bayrağındaki iki mavi çizgi Nil ve Fırat Nehirlerinin arasını temsil eder. Tevrat’ta şu cümle geçer “İki nehrin arasını alacaksın. Burada yaşayan 7 kavmi yok edeceksin. Acımayacaksın. Nefes alan hiçbir canlı bırakmayacaksın.”

Kaynak: Tevrat.
    Tesniye bab 7, ayet 1, 2. / Tesniye bab 20. ayet 16.

israil askerlernin üniformalarında Türkiye’nin bir kısmını da kapsayan büyük israil haritası simgesi var.

İsrail’de askerlik yapan binlerce Türk vatandaşı Yahudi var mı?

Peki,Türkiye’nin İsrail’de askerlik yapan bu çifte vatandaş yahudiler için herhangi bir planı-önlemi var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Kaç kişi Moiz Kohen ya da Muiz Kohen ya da Munis Tekin Alp ya da Tekin Alp ya da Alptekin ya da Safi isimli ideoloğun aslında Yahudi olduğunu ve mezarının Fransa'daki Nice'de Yahudi mezarlığında gömüldüğünü biliyor? Aldatıldınız. Geçmiş olsun.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Munis_Tekinalp

Türkler için yeni bir Amentü bile yazıldı. Ne enteresandır ki, Türkün Amentüsü nü takma Sâfi imzasıyla kaleme alan Munis Tekinalp aslında bir Yahudiydi, üstelik bir Hahamın oğluydu.

https://islamansiklopedisi.org.tr/tekinalp

Sayfa 1062/1062 İlkİlk ... 6256296210121052106010611062

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •