Geçen sene sağlam düşüş yaşamıştı toparlanması daha yeni oldu yeni tarihi zirvesini geçti hisse geçen sene operasyon yemişti sonuçta patron hissesi cvk maden en büyük beklentisi altın maden sahaları şuan da her hangi olumlu gelişme yok o da 3 kuruş kar ettirdi bence uzun vade de iyi olabilir tabi her şey patrona bağlı bir durum cvk maden için şuan ki çarpanları normal seviye balon fiyat değil ytd.
Size mesala yeni operasyon yemiş hisse Link teknoloji yazılım hissesi yazabilirim daha yeni operasyon yemiş durumda aynı cvk maden gibi ona benzetiyorum çarpanları bence artık uygun seviyelere geldi ama toparlanması zaman alacaktır ytd.
24 ekim de chp mahkeme kararı var ne olacağı belli değil her türlü olumsuzluk olabilir tabi asıl mesele ekonomi yönetimi enflasyonla mücadelesi yetersiz durumdadır.Olumsuz piyasada algı var bu havanın dağıtılması şuan imkansız nasıl yapacaklar faiz indirimini o da ayrı konu neyse ege gübre az da olsa tepkisini verdi.
Hacim epey azaldı, alan da satan da iştahsız, 120'lere bir atak yapmalı ki hacim artsın, az bir tahtacıya destek olalım, ufaktan bir kapıyı açayım bakalım.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
110 bizim için dip onu anladık...
Tahtacı neyin peşinde bir anlayabilsek keşke, 116.50 nere 110 nere, cuma günleri çakmayı sever biliyoruz da bu kadarı fazla ama.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri