Sayfa 773/789 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783 ... SonSon
Arama sonucu : 6306 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Amerikalı şirketin iflas oyunu: Binlerce Türk işçi işsiz kaldı
    İzmir’in Menemen ve Sasalı ilçelerinde faaliyet gösteren ABD merkezli TPI Kompozit fabrikalarında 5 aydır süren grev sona ermeden, 2 bin 160 işçi işten çıkarıldı. Şirketin ABD’de iflas başvurusunda bulunmasının ardından fabrikalar, Dubai merkezli XCS Composites adlı bir firmaya devredildi.

Dün yazılmıştı
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Haha.. Cin nadir toprak elementlerine yönelik ihracat yasağı yok demiş .
    Kartlar gene karilacak. Karşılıklı yapılan piyasa manipülasyonlari ..Trump tarife falan koymaz bence...Olan coincilere oldu
    ...............

BREAKING: China says new export controls on rare earths are NOT a ban on exports, and applications that "meet regulations" will be approved.

China says they are willing to strengthen dialogue to "better maintain stability of global industrial and supply chains."

Are we back?

3. Tarihi yükselişin ardından piyasada gümüş kalmadı
    Dünya gümüş piyasası, 1980'lerden beri görülmeyen seviyeleri aşarak ilerliyor. Fiyatlar, ons başına 50 doların üzerine çıkarak 1980'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Londra merkezli piyasalarda yaşanan olağanüstü yükselişin ardından, arz sıkıntısı ve fiziksel gümüş bulma sorununa çare olarak uçaklar havalanmaya başladı...

Gümüşte yaşanan tarihi yükselişin ardında, yatırımcıların "short squeeze" olarak bilinen kısa pozisyon sıkışması bulunuyor. Bu durum, alanında uzman analistlere Hunt kardeşlerin 1980'de piyasayı manipüle etmeye çalıştığı dönemi yeniden hatırlattı.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Haha.. Cin nadir toprak elementlerine yönelik ihracat yasağı yok demiş .
    Kartlar gene karilacak. Karşılıklı yapılan piyasa manipülasyonlari ..Trump tarife falan koymaz bence...Olan coincilere oldu
    ...............

BREAKING: China says new export controls on rare earths are NOT a ban on exports, and applications that "meet regulations" will be approved.

China says they are willing to strengthen dialogue to "better maintain stability of global industrial and supply chains."

Are we back?
    para döndü ve sistem dışına alındı bir kere, ''Are we back'' olması için tokatlanan yaklaşık 20 milyar USD nin ertesi gün yerine konması lazım, bu işte bir otorite olmadığına göre bunu kim yapar? hiç kimse,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    para döndü ve sistem dışına alındı bir kere, ''Are we back'' olması için tokatlanan yaklaşık 20 milyar USD nin ertesi gün yerine konması lazım, bu işte bir otorite olmadığına göre bunu kim yapar? hiç kimse,...
    Zaten parayı sistem dışına almak için en basit yöntem Coin piyasası. Trump cakali da boşuna Coin reklamı yapmadı aylardır.. Şimdi kendi sabote ediyor. Long poz aldiklarinda da çıkar tarife işi iptal der....
    Kaldiracli türev piyasalar bu iş için gerekli..

6. kaldıki bunlar bu işte yalnız değiller,...daha çok organize çete gibiler, SP ye bakarsak orada da hatırı sayılır bir düşüş var,...DXY de son bir kaç gün olan yükseliş birden ve ani hız kesiyor, keza ABD faizleri yine aynı şekilde DXY gibi 10 yıllıklarda birden ani yükselişi bırakıp hız kesiyor, Trump ve sülalesi Coin sektörü ile çok iç içe extremde, yukarıdaki kalemlerden pay alamasalrda Coin işini çok rahat silkeleyebiliyorlar,..bu silkeleme 20 milyar Usd,..
    Biden daha farklı yapıyordu bu işi, o otoriteyi konuşturuyor yada kendi konuşuyor ve Trumptan farklı olarak ABD için bir şeyler istiyordu,..

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Zaten parayı sistem dışına almak için en basit yöntem Coin piyasası. Trump cakali da boşuna Coin reklamı yapmadı aylardır.. Şimdi kendi sabote ediyor. Long poz aldiklarinda da çıkar tarife işi iptal der....
    Kaldiracli türev piyasalar bu iş için gerekli..
    coin işinde başta BTC olmak üzere bir kaç coin dışında ki bana göre aslen BTC başka yok,.... belki XRP ileriye dönük ödeme aracı olarak,..

işte son zamanda sizinde dediğiniz gibi Trump bunun önünü açtı BTC nin yanına işte solana gibi ADA gibi, keza XRP v.b bir kaç coin daha iliştirdi, bunların önünü açtı, sektörleştirme gayretine girdi, ..bunun dışında işte bazı ABD menşeili coinleri de ödeme de birer araç olarak ön plana çıkardı, yani bu iştede piyasayı ABD yapar onun sözü oluru ön plana taşıdı,..bu sayede ABD doları ile Coin yan yana geldi,..

işte mesela Chain Link gibi, dediler biz ABD hükümeti bununla iş yapacağız,..Chain Link olmadan işlem yapamazsınız,..
    keza SEC gibi Biden zamanında Coinlere müthiş baskı kuran bir otorite ve yönetiminide hallaç pamuğu gibi attılar, ...

hal böyle olunca herkez Trump ın alacağı kararların yönünü ve ilaveten Trump sülalesi hangi Coine odaklanmış bununla ilgili oldular,...ve Btc öncülüğünde Trump zamanında yeni zirveler görüldü,..ama bu dönemde ALTCOİNLER ise tersinde düşerek soymaya devam ettiler,..
    beklenen ALTCOİN sezonu bir türlü gelmek bilmiyor,

Alt coinler bu zirveleri görmediği gibi fiyatlarda daha aşağılara giderek birer soyma makinesi olarak çalıştılar,...kendilerine giren her parayı ceblerine almakta hünerli de oldular, bu halen böyle devam ediyor,..

Btc yükseliyor diğerleri soyuyor, çok dikkatli olmak ve her coine bulaşmamak gerekli,..kaldıki birde artık soyacak birşeyler kalmamışssa dlist oluveriyorlar,...
    BTC ye gelince buda ABD için soğuk cüzdan olarak çalışıyor, ..yani bir sünger gibi para arzı fazlasını emekte yada emdiğini geri vermekte kullanılıyor, bu defaki örneğin 20 milyar USD, bunun hepsi şüphesiz BTC kaynaklı değil, ...%40 hakimiyeti olsa %60 diğerlerinden sağılma
    Son düzenleme : indregandi; Bugün saat: 14:07.

8. ben bu türbülansta kaldıraçlı tarfta BTC de shortta idim,..düşüş daha ziyade iğne bar olarak ABD piyasaları kapandıktan sonra olmuş,
    ben BTC de sadece öngördüğüm düşüşü alabildim,..ama KAITO denilen bir coinde ise 1.63xx görmesine rağmen 1.10 ve altı seviyelerden 1 altına doğru longta beklemede idim, bir kaç gündür bekliyordum, bulaşmıyordum,...iğne barda KAITO da bu long emirlerimde gerçekleşince sonrasına gelen tepki hareketine buradan yüklü kar gelmiş,.hemen realize ettim,...

öte yandan spot tarfta birkaç coinde long tarfta idim onlarda biraz zarar etmişler ama kaldıraç olmadığından bu zarar, kaldıraçlı tarftan elde ettiğim kar yanında erimişler,

ben bu türbalansı kendi adıma iyi kapattım,..şimdi ise coinlerde her tarafta pozsuz takılıyorum,..

bu iğne bar piyasa yapıcılara bir örtü gizlenme sağlayacak,....bir bölümünü tepki hareketinde kullandılar, diğer bölümünü reeel piyasalar açıldığında kullanmaya başlarlar,...

amacım iğne bar dibine yaklaşımlar olursa oradan tekrar spot tarafa alım yapmak olacak, biraz sabırlı olmak gerekiyor

Sayfa 773/789 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •