Sayfa 277/277 İlkİlk ... 177227267275276277
Arama sonucu : 2215 madde; 2,209 - 2,215 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bahriyeli abi burda tecrübelerimi elimden geldiğince yazıyorum Ayasofya ya
    Cuma günü böyle dediydim, cumartesi oldu bende hisse misse yok s1 e yüklendim yazmış
    Zopayı görünce hemen sivişiyor
    Islak odunu bi ben birde emlak yiyoruz boyuna
    Bizim orada bir laf var. Cuma günü hisseye bulaşıp dikerlerse bu tesadüfen oldu deriz uzaklaşırız. İkinci üçüncü olursa alışkanlık haline döner olay hipneliğe döner. Ben bir iki kere olayı yaşadım bir daha olursa kesin olarak ona dönerim. Biz krem ile hallettik.

2. Ben sıvışmadım. Koç vardı 165 den aşağıya bastı. O bastı ben her kademe den aldım. Sonra kapanışa tepki verdi. Reisin 165 desteği yerine geldi üstüne atladı ben de satıp kaçtım. Aha baktım S1 dibe gidiyor onu kucaklayıp yattım. Bu ons da dolar da yükselse kazanıyor.

3. Reisin bir huyu var. Odunu yerse önce yengemin bilenzuklere çöker. O yetmezse tarla arsa satmaya başlar. En nihayetinde o zararı çıkarır. Ha birde banka da faiz de olan vardı eskiden onu da kullanır. Basarız olursa yatacak yer arar. Yengem eve komaz bunu.

ulan bozkurt hani endekis mecbur yükselirdi.

pekko yerinde sayıyor üstüne yükseliyor.

endekis göçüyor...

bu nasıl bilimsellik.. bu nasıl formasyon bu nasıl analiz öngörü bu nasıl nasıl zkim bi iş..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,115
    Gemiyi limandan çıkardım bakalım seyir halinde ..yarın duruma göre belki biyerlerde demir atarız

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Gemiyi limandan çıkardım bakalım seyir halinde ..yarın duruma göre belki biyerlerde demir atarız

Bahriyeli abi kaybettiğin altınları yokardan sana kaktırayım sen onu Bozkurt reisim hünkârıma kaktır öyle elini korkak alıştırma ucu bile gözükmesin öyle kaktır. Böylece döngü tamamlanır en karlı sen çıkarsın

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,115
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bahriyeli abi kaybettiğin altınları yokardan sana kaktırayım sen onu Bozkurt reisim hünkârıma kaktır öyle elini korkak alıştırma ucu bile gözükmesin öyle kaktır. Böylece döngü tamamlanır en karlı sen çıkarsın
    Nerden çıkartıyosun altınları kaybettiğime ..5000 i devirdikten sonra 9 aydır tuttuğum gramları kademeli devirdik işte ..
    10 000 e de gitse umrumda olmaz

Prensip icabı hedefe ulaştıysam arkama bakmam ..vay çıkıyormuş filan deyip bi daha da bulaşmam
    Alan hayrını görsün

yaw ne istiyosun benim reyizimden kaktırayım , ,yerleştireyim

zaten pala dayamış adamcağıza

neyse boşver .. bak geminin pruvasında ki direği görüyonmu yukarıya açı yapmış

kısmette na varsa artık

Sayfa 277/277 İlkİlk ... 177227267275276277

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •