Sayfa 780/786 İlkİlk ... 280680730770778779780781782 ... SonSon
Arama sonucu : 6288 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

iğne bar iyidir, sert düşer sert teper,...

bu olasılığa göre eğer bu gerçekleşirse,...yereler muhtemelen xu030 içun 11005.xx-10512.xx arasında olur,..
    COIN le uğraşanların endekse bakışı da enteresan oluyormuş..

%6 ...lar % 10 lar havada uçuşuyor....

GARAN ve THY'nin tabana oturmasını beklemek gibi bir şey..Afedersiniz osuruktan bir gece yarısı haberi için??

Bulursanız tadını çıkartın...

2. Bir piyasada tombul parmak oluşmuşsa genelde tüm piyasalarda beş altı ay içinde tombul parmaklar çalışıyor… izlenimimdir…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Yabancı şirket Türkiye'deki maden sahasının tamamını satın aldı
    Kanadalı dev madencilik şirketi Türkiye'deki operasyonlarını genişletti. Dev şirket Türkiye'deki Sarıkaya bakır-çinko sahasının tamamını satın aldı.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Larry Arnault
    @arnaultwhale

SON DAKİKA: BARRON TRUMP, KRİPTO DÜNYASINDAKİ EN BÜYÜK ÇÖKÜŞÜN ARDINDAN 500 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE BİR MEGA YAT SİPARİŞİ VERDİ. HERKES PARA KAYBETTİ AMA BARRON TRUMP KAYBETMEMİŞ Mİ?

https://x.com/arnaultwhale/status/1977270698440896595
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    KİRALARDA ARTIŞ YAŞANABİLİR

Yeni düzenleme, kira gelirinin önemli bir kısmının vergiye gitmesi nedeniyle ev sahiplerinin kira bedellerini artırmasına yol açabilir. Uzmanlara göre bu durum, kiralarda artışa neden olabileceği gibi, konutun yatırım aracı olarak cazibesini de azaltabilir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gelecek hafta 11. Yargı Paketi'ni görüşmesi beklenirken, ev sahiplerine ilişkin stopaj düzenlemesinin önümüzdeki ay Meclis gündemine alınması planlanıyor.

https://www.haberler.com/ekonomi/evi...139367-haberi/

https://x.com/insaatdr/status/1977338106270613621

6. Yarın borsada altında sert düşer yüzde 5-6 civarı sonrasında toparlar -2 yada -3 civarına kadar ABD artı olursa bizimkisi hiç birşey olmamış gibi cuma kapanışına döner yani short lar için kapatma fırsatı long lar için dipten alma fırsatı

Benim düşüncem bu
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    COIN le uğraşanların endekse bakışı da enteresan oluyormuş..

%6 ...lar % 10 lar havada uçuşuyor....

GARAN ve THY'nin tabana oturmasını beklemek gibi bir şey..Afedersiniz osuruktan bir gece yarısı haberi için??

Bulursanız tadını çıkartın...
    keremalkin, dikkat edersen ve iyi okursan önyargısız olmalı bu okuyuşun öncelikle,..bende tadı nasıl çıkar diye yazmıştım,...

dönüp bir daha oku,...ben sadece iğne bar olayının gerçekleşmesi durumunu yazdım ve iğne bar olursa mutlaka benim işaretlediğim yer olacak bu,..ha düşüş mülayim gerçekleşirse bu defada oraya usul usul gelir ama yine gelir,

iğne bar oluşu hepimizin avantajınadır, ...çünkü,...

onu da sen yaz bakalım,..benim yazdıklarımdan belki çıkarabilirisin,...

ialveten iğne barda garan thy tabana oturmaz, teperler
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8. Hazine ve Maliye Bakanlığı yarın devlet tahvili ihalesi düzenleyecek

ANKARA (AA) - Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın bir devlet tahvilinin yeniden ihracını yapacak.

Bakanlığın yayımladığı iç borç ihraç takvimine göre, yarın 5 yıl (1792 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 3,06 reel kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvilinin, yeniden ihracı gerçekleştirilecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 780/786 İlkİlk ... 280680730770778779780781782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •