Sayfa 783/785 İlkİlk ... 283683733773781782783784785 SonSon
Arama sonucu : 6276 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Viop LXVII

1. sene 1341,

bir arkadaşım bana whatsapp ta yaw dedi benim oğlan yazılımcı, ABD ye gönderdik silikon vadisine orada diki atamadı dedi(şimdi ingilterede), ona ayırdığımız paranın kalanı ile BTC de hasap açalım dedik dedi, ne diyorsun,

lan dedim ben anlamam BTC ne, madencilik falan filan, hatta dedim hiç te hoşlanmıyorum,..nedir bir fikrim de yok üstelik dedim,..

ama seni için bir bakayım buna neymiş?

öncelik bir BTC grafiği aradım Trading wiew geldi önüme,

ha baktım şöyle bir bizim emerginglerin geçmiş olaylarına hepsi hafızamızda çünkü,

baktım bizim endex in iri dalgalısı, sen 1 düşüyorsun o 2,..hımmm dedim,

benim voborsadaki sünger teorisi o gün imdadıma yetişti,..

hımm dedim para girişi varsa bunlar emerginler gibi şişiyorlar, yoksa iniyorlar,

oradan zaman anlizine girdim,

arkadaşıma dedim, bak olum bunlar böyle böyle,..ben dedim zamanda 2 ay sonra
    bizim piyasa icun düşüş bekliyorum, bunlarda para arzı üzerinden besleniyorlar, bizde bu arzından besleniyoruz, asalağız
    biz düşeceksek eğer bunlarda düşecek dedim,

o dönemde BTC 17000 kusurda idi, 18000 kusuru iki ayda yaladı ve oradan,

3000 kusura süzüldü,...

kısadan hisse ben o dönemi bildim ama sonrasında 62000 kusra gideceğini oradan da

15000 kusura düşüp buradanda şu anki zirveyi söylesek 127000 kusura gideceğini tabiki bilemedim, keh keh,...

şimdi arkadaşımla her hafta dost meclisinde demlenirken, lan diyorum senin oğlan

o zaman alsaydımı haklıydı, yoksa benimi izledi haklı,

kısaca ben o zamanı bildim, birde BTC yi üsütüne üstlük kötüledim,..

yıllar sonra piyasa tamda zorlaştığında bu defa bende pğozisyon alıyorum coinlerde,..

yine sene 1341 VİOB yeni açılıyor,...bir piyasayı yeni açarken halka taktim ederlerken yükselende mi açarlar düşende mi,

bu böyle değil gbi biz emeklilik ikramiyemizle shortlamaya doyamadık bu VİOB u o dönemlerde,

kıssadan hisse, BTC para değilmi, önce soru bu, paraysa cevap,

o cumhuriyet aynı cumhuriyettir
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Haha.. Cin nadir toprak elementlerine yönelik ihracat yasağı yok demiş .
    Kartlar gene karilacak. Karşılıklı yapılan piyasa manipülasyonlari ..Trump tarife falan koymaz bence...Olan coincilere oldu
    ...............

BREAKING: China says new export controls on rare earths are NOT a ban on exports, and applications that "meet regulations" will be approved.

China says they are willing to strengthen dialogue to "better maintain stability of global industrial and supply chains."

Are we back?
    SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP

Çin hakkında endişelenmeyin, her şey yoluna girecek!

Son derece saygı duyulan Başkan Xi sadece kötü bir an geçirdi.

Ülkesinin bunalıma girmesini istemiyor, ben de istemiyorum.

Amerika Birleşik Devletleri Çin’e yardım etmek istiyor, zarar vermek değil!!!

aranızda youtuber olupta ingilizce içerik özelikle korkutma, şaka, veya hatalar gibi konularda.

aylık 400 binden fazla izlenme yaptırabilirim. web sitelerimden link vererek.

40 bin üye vs.

yoksam kendim açıcam bi kanal.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    aranızda youtuber olupta ingilizce içerik özelikle korkutma, şaka, veya hatalar gibi konularda.

aylık 400 binden fazla izlenme yaptırabilirim. web sitelerimden link vererek.

40 bin üye vs.

yoksam kendim açıcam bi kanal.
    sana itibar veremiyorum, itibar vermeden önce birazda diğer kullanıcalara falan diyor
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Güncelde haber akışı tekniğin önüne geçti.

YTD
    tekniğin önüne geçmedi nohut ismim geçtiği için kendimle ilgili yerleri ne yazmışık ne çizmişik geriden herkes okuya bilir ayın 25 den itibaren
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    piyasa bir haber bekliyor olumlu olumsuz 3-5 gün içinde .
    saatlik, 240 dk derken şimdi günlük graflara geçiyorlar .
    haftalıklara geçersek 2024 son 3 ayı gibi bir yatay hareketi izleriz.
    kısa vade günlük 3-5 günlük hareketler takip edicem.
    bu yorumu ayın 29 yaptım teknik olarak bozulmalar mevcut

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    olağan üstü bir durum olmazsa 2024 son 3 ayı 9200-10200 bandı yatay - bu sene sonu 11200-10200 olarak devam eder bu kanal gelen olumlu olumsuz habere göre kanal ve yön katlaması yapar onun hesabına o an geldiğinde yaparız .
    bu bantlar verildi düşüşler olunmadan hem takaslar , hem graf bozuluyordu ekip aynı ekip 2024 dizayn eden oyuncu veya grup

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    piyasa bir haber bekliyor olumlu olumsuz 3-5 gün içinde .
    saatlik, 240 dk derken şimdi günlük graflara geçiyorlar .
    haftalıklara geçersek 2024 son 3 ayı gibi bir yatay hareketi izleriz.
    kısa vade günlük 3-5 günlük hareketler takip edicem.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vıop bantlarını yazayım seneryom çalışırsa ilk etap 12190 -istediğim formasyona oynarsa 11800-11900 bölgesi .
    teknik olarak bu görüşler .
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Seneryom çalışırsa önce 2.62-2.60 bölgesi sonra 2.47-2.49 bölgesi beklentim mevcut.
    bugun pazartesi daha netlik kazanacak bir daha günlük teknik hareket karar verecek.

günlükte bir ortalamam ve indikatörüm var bakalım .
    xbank ta buraya gelip uyarımızı verdik burası X değil olmadığında silemiyorsun öngörülerimiz hepsi buradadır senelerdir yüzdemi bilir tanıyanlar , yanıla bilirmiyim tabiki sonuçta graf,takas,ortamı okuma öngörüde bulunuyoruz yukarki verilen bantlar gömülmeden önce verildi burada milletin 12.500 gidiyoruz dedikleri günlerde , sorun değil herkes yanılabilir sonuçta piyasayı biz yapmıyoruz .Emlaka geçen burada kanal alt bandı olan vıop grafiği paylaştım 11800-11900 bölgesi ama dedik 11400 dikkat edelim çünkü haberleri sıraya koymuş insider geçen ayın 20 sinden itibaren güzergahı biliyordu takaslarda gördük , grafiği nasıl bozduğunu , mal verme telaşında olduğunu , reklamcı bloomberg halkbank haberini 3-4 işlem günü nasıl kullanıldığını burada yaşadık.Teknik olarak yaşanacakları önceden öngördük paylaştık sonra tek tek haberler gelmeye başladı.Yani teknik önden gitti haber sonradan geldi , cuma düşüşü %3 %2 Mansur beyin hanesine %1 Trump hanesi benim bakış açımda , yarın eksi açılır yukarda verdiğim bantların altı kapanışlar olmaması gerekiyor dolar bazlı 2.47-2.48 bölgesi önemli onun altında çoklu kapanışlarda geçen sene sonu 2.25-2.30 konuşuruz buda iç siyasetin sert söylemlerinin seviyesine bağlı.Şahsi düşüncem 2.48-2.50 bölgesinde tepki göreceğimiz

Sayfa 783/785 İlkİlk ... 283683733773781782783784785 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •