sene 1341,
bir arkadaşım bana whatsapp ta yaw dedi benim oğlan yazılımcı, ABD ye gönderdik silikon vadisine orada diki atamadı dedi(şimdi ingilterede), ona ayırdığımız paranın kalanı ile BTC de hasap açalım dedik dedi, ne diyorsun,
lan dedim ben anlamam BTC ne, madencilik falan filan, hatta dedim hiç te hoşlanmıyorum,..nedir bir fikrim de yok üstelik dedim,..
ama seni için bir bakayım buna neymiş?
öncelik bir BTC grafiği aradım Trading wiew geldi önüme,
ha baktım şöyle bir bizim emerginglerin geçmiş olaylarına hepsi hafızamızda çünkü,
baktım bizim endex in iri dalgalısı, sen 1 düşüyorsun o 2,..hımmm dedim,
benim voborsadaki sünger teorisi o gün imdadıma yetişti,..
hımm dedim para girişi varsa bunlar emerginler gibi şişiyorlar, yoksa iniyorlar,
oradan zaman anlizine girdim,
arkadaşıma dedim, bak olum bunlar böyle böyle,..ben dedim zamanda 2 ay sonra
bizim piyasa icun düşüş bekliyorum, bunlarda para arzı üzerinden besleniyorlar, bizde bu arzından besleniyoruz, asalağız
biz düşeceksek eğer bunlarda düşecek dedim,
o dönemde BTC 17000 kusurda idi, 18000 kusuru iki ayda yaladı ve oradan,
3000 kusura süzüldü,...
kısadan hisse ben o dönemi bildim ama sonrasında 62000 kusra gideceğini oradan da
15000 kusura düşüp buradanda şu anki zirveyi söylesek 127000 kusura gideceğini tabiki bilemedim, keh keh,...
şimdi arkadaşımla her hafta dost meclisinde demlenirken, lan diyorum senin oğlan
o zaman alsaydımı haklıydı, yoksa benimi izledi haklı,
kısaca ben o zamanı bildim, birde BTC yi üsütüne üstlük kötüledim,..
yıllar sonra piyasa tamda zorlaştığında bu defa bende pğozisyon alıyorum coinlerde,..
yine sene 1341 VİOB yeni açılıyor,...bir piyasayı yeni açarken halka taktim ederlerken yükselende mi açarlar düşende mi,
bu böyle değil gbi biz emeklilik ikramiyemizle shortlamaya doyamadık bu VİOB u o dönemlerde,
kıssadan hisse, BTC para değilmi, önce soru bu, paraysa cevap,
o cumhuriyet aynı cumhuriyettir
Yer İmleri