Sayfa 784/789 İlkİlk ... 284684734774782783784785786 ... SonSon
Arama sonucu : 6306 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    aranızda youtuber olupta ingilizce içerik özelikle korkutma, şaka, veya hatalar gibi konularda.

aylık 400 binden fazla izlenme yaptırabilirim. web sitelerimden link vererek.

40 bin üye vs.

yoksam kendim açıcam bi kanal.
    Kac para yapıyor onu de.

2. İktidarın acilen oturup düşünmesi gerekiyor muhalif kesimden karşısına kim çıkarsa yargı üzerinden susturulup gerekirse içeri atıp bu iş böyle gitmez bunu görmeleri gerekiyor , Mansuru içeri attın veya siyasi yasak vs o işlere gittin , Özgür çıkar , o gitti Mehmet çıkar bu muhalefet belli bir noktadan sonra isme bakmaz daha çok kitlenir bu yüzden 2 ay önce burada dedim Abd ve Avrupa borsaları için önce düzeltme sonra yukarı hareketlere kaldığı yerden devam etmesini beklediğimi graflara kadar çalıştım hem pıst 100 hem ABD borsalarını ve şunu yazdık ABD 2026 rallisinde dışarda kalmak istemiyorsa hükümet iç siyasette yumuşama dönemine geçmesi gerekiyor diye , bu olmadığı sürece ınsıder üzerinden bu piyasa Trade edilir , trend isteniyorsa mesala Dow da 2026 eylüle kadar 49-49500 binleri bekliyorum , Hükümet benim olumlu seneryoma dönerse aylıkta oluşucak bir formasyonumuz olacak 2.47 altı sarkmaması gerek şuanda bu formasyonu takip ediyorum burada paylaşım yapıcam, Ab d borsalarında ufak düzeltmelerle gaz alınıcakdır 1 ay önce ABD borsalarının aşırı yükseldiğini söyleyen Trump dı kendisi manüpülatör oval ofiste gazeteciye git ABD hissesi al diyen kişi , bu uç çıkışlarla Abd ve Avrupa borsalarının gazı alınıyor , geçen cuma o haberi kim biliyorsa şorttan 190 milyon dolar kazanmış öyle bi işlem ortada geziyor izleyelim görelim
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kac para yapıyor onu de.
    sana beleşte...

kendi özgün içeriğin mi

yoksa indirme veya " Reused Content" mi.

yoksa bi oka yaramaz üstüne kanalın ban yer

4. Yarın ABD borsaları kapalı biz bizeyiz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yarın ABD borsaları kapalı biz bizeyiz
    tüh aksiyonun yarısı gitti...

oysa yarın çok eğlenecedük.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yarın ABD borsaları kapalı biz bizeyiz
    Sindoma yarın ABD borsaları açık. Columbus Day nedeniyle FED kapalı..

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sana itibar veremiyorum, itibar vermeden önce birazda diğer kullanıcalara falan diyor
    ben sana verebiliyomuşum verdim gitti..

üçgenlen karıştırma

8. Belediye başkanıyla pazarcılar arasında sert tartışma: 'Azrail misin?' diye bağırdı...
    Çorum'da pazar denetimine çıkan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'la esnaf arasında 'müşteri' tartışması çıktı. Başkan, "Kimse kimseyi aldatmayacak, müşteri haklı" derken bir pazarcı esnafının, "Azrail misin?" diyerek tepki gösterdiği duyuldu.

Nedir bu çorumlular dan çektiğimiz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 784/789 İlkİlk ... 284684734774782783784785786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •