İktidarın acilen oturup düşünmesi gerekiyor muhalif kesimden karşısına kim çıkarsa yargı üzerinden susturulup gerekirse içeri atıp bu iş böyle gitmez bunu görmeleri gerekiyor , Mansuru içeri attın veya siyasi yasak vs o işlere gittin , Özgür çıkar , o gitti Mehmet çıkar bu muhalefet belli bir noktadan sonra isme bakmaz daha çok kitlenir bu yüzden 2 ay önce burada dedim Abd ve Avrupa borsaları için önce düzeltme sonra yukarı hareketlere kaldığı yerden devam etmesini beklediğimi graflara kadar çalıştım hem pıst 100 hem ABD borsalarını ve şunu yazdık ABD 2026 rallisinde dışarda kalmak istemiyorsa hükümet iç siyasette yumuşama dönemine geçmesi gerekiyor diye , bu olmadığı sürece ınsıder üzerinden bu piyasa Trade edilir , trend isteniyorsa mesala Dow da 2026 eylüle kadar 49-49500 binleri bekliyorum , Hükümet benim olumlu seneryoma dönerse
aylıkta oluşucak bir formasyonumuz olacak 2.47 altı sarkmaması gerek şuanda bu formasyonu takip ediyorum burada paylaşım yapıcam, Ab d borsalarında ufak düzeltmelerle gaz alınıcakdır 1 ay önce ABD borsalarının aşırı yükseldiğini söyleyen Trump dı kendisi manüpülatör oval ofiste gazeteciye git ABD hissesi al diyen kişi , bu uç çıkışlarla Abd ve Avrupa borsalarının gazı alınıyor , geçen cuma o haberi kim biliyorsa şorttan 190 milyon dolar kazanmış öyle bi işlem ortada geziyor
izleyelim görelim
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri