Sayfa 792/819 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802 ... SonSon
Arama sonucu : 6547 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    altıns1 ne olur siz ondan huber verin ben cuma poz açtıydım.
    Görünüşe bakılırsa ons artıda spot artıda demek ki yükselmeye devam gibi duruyor
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Görünüşe bakılırsa ons artıda spot artıda demek ki yükselmeye devam gibi duruyor
    70 TL'den açar

3. Ayşe teyze gram altınlarıyla BİST imizi mariana çukuruna itiyor. Yaparsa reis yapar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. o kadar tabana hisse yazdım sıfıra sıfır...

boşu boşuna ümit verdiniz...

yok taban açar yok tabana yakın açar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    xbank ta buraya gelip uyarımızı verdik burası X değil olmadığında silemiyorsun öngörülerimiz hepsi buradadır senelerdir yüzdemi bilir tanıyanlar , yanıla bilirmiyim tabiki sonuçta graf,takas,ortamı okuma öngörüde bulunuyoruz yukarki verilen bantlar gömülmeden önce verildi burada milletin 12.500 gidiyoruz dedikleri günlerde , sorun değil herkes yanılabilir sonuçta piyasayı biz yapmıyoruz .Emlaka geçen burada kanal alt bandı olan vıop grafiği paylaştım 11800-11900 bölgesi ama dedik 11400 dikkat edelim çünkü haberleri sıraya koymuş insider geçen ayın 20 sinden itibaren güzergahı biliyordu takaslarda gördük , grafiği nasıl bozduğunu , mal verme telaşında olduğunu , reklamcı bloomberg halkbank haberini 3-4 işlem günü nasıl kullanıldığını burada yaşadık.Teknik olarak yaşanacakları önceden öngördük paylaştık sonra tek tek haberler gelmeye başladı.Yani teknik önden gitti haber sonradan geldi , cuma düşüşü %3 %2 Mansur beyin hanesine %1 Trump hanesi benim bakış açımda , yarın eksi açılır yukarda verdiğim bantların altı kapanışlar olmaması gerekiyor dolar bazlı 2.47-2.48 bölgesi önemli onun altında çoklu kapanışlarda geçen sene sonu 2.25-2.30 konuşuruz buda iç siyasetin sert söylemlerinin seviyesine bağlı.Şahsi düşüncem 2.48-2.50 bölgesinde tepki göreceğimiz
    %2 sini yapıyor açılışta öyle afaki düşüşler bekleyenler cumadan beri nerde oyun oynadıklarını hala öğrenememişler , Mansur beyle başlayan yeni siyasi ekarte etme olayı GİRİŞ bölümüydü sadece piyasa önce GELİŞME bölümüne geçip geçmeyeceğine bakıcak geçerse zaten SONUÇ belli daha önceki kişilerin hakkında yazılan kitaplara bakıldığında ne olmuş piyasalar görülüyor belki Kitabı basmaktan vazgeçilecek Kitabı basarlarsa yeni dipler arar borsa
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. Skandalları çıktı hesabını kapattı
    Eski Diyanet Başkanı Erbaşâ€™ın kızının FETÖ desteği içeren, Kürtlere ve hakim-savcılara hakaret eden sosyal medya mesajları hesabını sildirdi.

Sen bunları 30 yıl önce yaz seni bulur içeri atarlar

7. Madem savcısın gördüğü birşey var Mansur beyi davet et bilgisini alın neden İç işlerinden izin alınmak isteniyor bence burada ince nokta var
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8. neyse ben yatar aksiyon olmadı 1-2 saat daha uyuyayım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 792/819 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •