Sayfa 281/291 İlkİlk ... 181231271279280281282283 ... SonSon
Arama sonucu : 2322 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Reisim hünkârım bülücüm Şimşek'in karnı ağrıyor bu sebeple istifa eder mi.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bimas 538 den sepete eklenmiştir
    Bim artıya geçti
    Herifin endekisi neyle tutucağını iyi tahmin ettim
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bahriyeli abi senin etrafta geziniyor geminin birşeyini Bozkurt reisim hünkârım bülbülüme iteleyecem mi kaktıracam mi öyle bir şey diyordu

4. Piston ve atatp yeşildi bakınca kırmızı oldular demek ki bakmamak lazımmış.

5. Osmanlı döneminde yahudi bir tüccar varmış. Kendini bu işin en iyisi olduğunu düşünüyormuş. Demişler Kayseri de senden iyi tüccarlar var çok yamanlar. Gitmiş Kayseri'ye etrafta dolaşırken sormuş kimler iyi tüccar. Kayserili demiş burada herkes çok iyi ama sakın şuna bulaşma. Yahudi tüccar gitmiş onun yanına. Sen alır satarsın diye sormuş. Kayserili yaman tüccar jer şeyi alır satarım demiş. Mesela senin dişlerini alayım. Ölünceye kadar sende kalsın ölünce benim olur demiş. Yahudi tüccar hemen satmış. Ölünceye kadar zaten benim, ben öldükten sonra kim ne yaparsa yapsın düşlerimi. Bunlar ticarette böyleyse brn bunları havada yerim demiş. Neyse Kayserili yaman tüccar her gün üç beş adamla gelip yahudi tüccarın ağızda ki dişlere müşteri getiriyormuş. Yahudi tüccar ben daha ölmedim niye müşteri getiriyorsun demiş. Kayserili yaman tüccar sen ölünce alacaklar şimdiden bir sürü müşteri var senin dişler için demiş. Yahudi tüccar in canı sıkılmış Kayserili yaman tüccar her gün üç beş kişi ile geliyor davar gibi bunun ağzını açıp dişlerine bakıyorlar. Yahudi tüccar en sonunda pes etmiş yeter gayri brn dişlerimi geri alayım al verdiğin parayı. Kayserili yaman tüccar olmaz daha şimdiden %100 kar ettim. %200 kar etmeden satmam demiş. Yahudi tüccar bozularak Kayseri'ye istediği parayı verip dişlerini ve ağzını açıp davar gibi baktırmaktan kurtulmuş.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bahriyeli abi senin etrafta geziniyor geminin birşeyini Bozkurt reisim hünkârım bülbülüme iteleyecem mi kaktıracam mi öyle bir şey diyordu
    Baksen,
    O da senin gibi sekiz dokuzcu mu olmuş
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Baksen,
    O da senin gibi sekiz dokuzcu mu olmuş
    Ben namazında niyazdinda adamım işim olmaz sekiz dokuz ile

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi