Sayfa 797/819 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807 ... SonSon
Arama sonucu : 6549 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Abd vadeliler +0.95
    ETH +9.97

Biz TR borsası müdavimleri - 6%..,-10 % arası açılış bekliyoruz..

Gece yarısı 2 serseri viopçu boş buldu piyasayı
    Bizde arkasına takıldık..

Teknik, temel, ekonomik göstergeler hepsini bıraktık... Terk ettik.. Gidiyoruz

Peki,Bu açıklamayı borsa fiyatlar mı acaba?
    ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'de yürürlüğe giren ateşkese yardımcı
    olan ülkeler arasında Türkiye'nin önemine vurgu yaparak, "Cumhurbaşkanı Erdoğan
    harikaydı, gerçekten çok yardımcı oldu. Çünkü çok saygı duyulan biri. Çok
    güçlü bir milleti var, çok güçlü bir ordusu var.
    "
    dedi.
    Trump, Gazze'de varılan ateşkes mutabakatına ilişkin bugün toplanacak Şarm eş-Şeyh
    Barış Zirvesi'ne katılmak üzere Mısır'a giderken uçakta gazetecilerin sorularını
    cevapladı.
    (13.10.2025 -01.55)

Cuma'dan pazartesiye gündem defalarca değişti..
     Alıntı Originally Posted by syvotali Yazıyı Oku
    Dostum bu sefer cok panik oldun. Normalde profesyonelsindir.

Ama fena panik gordum seni. Umarim zararsiz atlatirsin.
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Profesyonel değilim.. Panikte olmadım.. Ama %6-10 eksi açarız gibi açılışlara İTİBAR etmedim...
    hepsi bu..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...49565&page=909
    mesaj 7259 ve 7149 a bakmanı öneririm,..

bu serseri jargonunu kime yazmışssın ortada duruyor, bu 1.si,...en son benimle yazışıyordun,
    Erdoğanın çözmesi gereken konu Gazze değil Suriyedir, bu 2.si,
    Turmp tekrar konuşmasaydıda iğne bar olasydı, akabinde gelecek tepkiye sabah açılışta olduğumuz yere geri tepecektik bu 3.sü,
    sana dün link verdim ve ben zaman analiz son 2 haftasını agresif olacak demiştim, bu iki haftanın bu hafta 1 haftası başladı,
    benim yönüm ve beklentim ise yükselişti,..bunda HS coinler de olan gelişmeler üzerine yanıldığımı yazdım benim orada,..

eğer iğne bar olsaydı, bunun amacı stop olacağından yıl sonuna kadar patlatacak bir şey bulamadıklarından önümüz açılırdı bu 4.sü

son olarak serseri diye bana dediysen şayet kamuoyu bir taktir etsin senden ilk defa duyuyor olmalılar, kendine hakim ol,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    - Elim stop butonuna gitti geldi, gitti geldi...
    - Sattın mı?
    - Yok, o sırada biri çağırdı. Bir saat sonra baktım, Pala almış piyasayı.
    - Şansa ayaktasın, balık seni!
    Bozkurt reisimi gördün mü şemsiye ile geziyor. Ama garip olan şemsiye elinde değil.

3. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    1d
    Son 5 yılın Ekim enflasyon ortalaması 2,73%
    Bu yıl da mevsimsel etkiler zaten söz konusu olacak.
    Fakat, Eylül Üfe, mal enflasyonuna da Ekimde baskı olabileceğini gösteriyor

2,88% üzeri veri, yıllığı yukarı çekmeye devam edecek ve Ekimde de yıllığın yukarı devam ettiğini görme ihtimalimiz kuvvetli.

Enflasyon beklentilerinin de yukarı hareket ettiğini göreceğiz.

Teknik olarak mümkün olmasa da, gelen sinyaller, zayıf da olsa faizde düşük bir indirime işaret ediyor.

Sadece faiz ve kur politikası ile olmayacağı netti...

Emekli ve ücretli telafisi olmayacak bir gelir kaybına uğradı ve uğramaya devam edecek.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    fon manüplasyonu ne zaman ve nasıl patlayacak merak ediyorum. tahminen o fonların içinde 40 milyar tl lik büyüklük geçildi.
    Patlamaz.. Cumartesi ve Pazar toplantılar yapıldı.
    BIST yönetimi,foncular vs ...
    Özel fonlar üzerinden bazı hisseler uçuruluyir.
    Uyarilar yapıldı deniyor ama kim kimle ne iş tutuyor bilemediğimiz için ve geçmişte BIST yönetiminin içinde olduğu bazı sıkıntılı durumlar da ortaya çıktığı ve üstünün kapatıldığı zamanlar olduğu için ben kendi adıma çok da birşey beklemem..

Trump in globalde yaptıkları varken artık ben bizim ufacık borsamizda bunların olmasını çok normallestirdim. Ne yazık ki

Ayasofya abi, ihtiyaç duymadığı parayla borsadadır Bozkurt abi. Borsa çıksa da çakılsa da sıkıntısı olmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Ayasofya abi, ihtiyaç duymadığı parayla borsadadır Bozkurt abi. Borsa çıksa da çakılsa da sıkıntısı olmaz.
    Onda para Gani olmadı arsa ev tarla satar. Ppf de var yani MB da kurşun biter Bozkurt reisim hünkârım bülücüm de kurşun bitmez

7. ayda % kaç getiri hedefliyorsunuz?

benim hedefim %7 bunu bulursam iyi diyorum...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ayda % kaç getiri hedefliyorsunuz?

benim hedefim %7 bunu bulursam iyi diyorum...
    Senin büyük paraya göre %7 çok iyi. Bir de senin hamleler hep zamanından ve yerinde. Seni çok başarılı buluyorum abi .

Sayfa 797/819 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •