viop.jpg
İşlem hacimi...
viop.jpg
İşlem hacimi...
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
kimse sormuyor bu gazze nasıl bu duruma düştü bu duruma düştüğünde aynı siyasetçiler vardı , 65 bin insan ölmüş , 6-7 bin kayıp var , açlık yoksulluk var sosyal medyada naralar atan taziye evinden dönenlerden şovcular sırf buradaki iç siyaseti canlandırıp gündem oluşturmak için bunları yapıyorlar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
69 : ABD Başkanı Trump: ABD, dünya tarihinin en büyük ve en güçlü ordusuna sahip. Sahip olduğumuz silahlar, kimsenin hayal bile edemeyeceği silahlar. Bunların çoğunu İsrail’e verdik
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
70 : İran, askeri saldırı ihtimaline karşı tam teyakkuzda olduğunu vurguladı
@yunuspaksoy
·
5d
SON DAKİKA
ABD Başkanı Trump, İsrail Meclisi’nde İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’a dönüp yolsuzluk davası olan “Netanyahu’ya niye af çıkarmıyorsun? Netanyahu’yu affet dediâ€
https://x.com/yunuspaksoy/status/1977708063319577050
iktidar hala bunlara güvenip yola çıkacağına iç siyasette yumuşamaya gitsin bunlar yarın öbürsü gün herkesi satar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
açılışı bilemedim bari kapanışı bile bilsem.
![]()
Halk TV
@halktvcomtr
·
8d
Ayakta alkışlanan Trump İsrail'in en büyük ödülüne 'layık' görüldü
Netanyahu: Yanımızda durdunuz
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri