Sayfa 808/816 İlkİlk ... 308708758798806807808809810 ... SonSon
Arama sonucu : 6528 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: Viop LXVII

1. viop.jpg

İşlem hacimi...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bazı şaklabanlar varya gazzeye gidenlerden sosyal medyada video yayınlıyorlardı bunlar n imzalamışta herkesten önceki grupla dönmüşler , millet vekillerinin olduğu grup neden orada alı konulmuş onu millet araştırsın , hafta sonu bir yayın gördüm trumpa soruyorlar israil yeniden gazzeyi vurursa diye önceliğimiz rehineleri almak diyor bir bahanesi bulur yeniden vurur
    Olacagına bak sen hocam,bilanço dönemini atlatsaydık bi,,
    bide işin ilğinç yanı, anlaşma yok, sözle ne olmuş bu ğüne kadar,
    da,, ğın kralı ğeçiliyor sanki.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Olacagına bak sen hocam,bilanço dönemini atlatsaydık bi,,
    bide işin ilğinç yanı, anlaşma yok, sözle ne olmuş bu ğüne kadar,
    da,, ğın kralı ğeçiliyor sanki.
    kimse sormuyor bu gazze nasıl bu duruma düştü bu duruma düştüğünde aynı siyasetçiler vardı , 65 bin insan ölmüş , 6-7 bin kayıp var , açlık yoksulluk var sosyal medyada naralar atan taziye evinden dönenlerden şovcular sırf buradaki iç siyaseti canlandırıp gündem oluşturmak için bunları yapıyorlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. 69 : ABD Başkanı Trump: ABD, dünya tarihinin en büyük ve en güçlü ordusuna sahip. Sahip olduğumuz silahlar, kimsenin hayal bile edemeyeceği silahlar. Bunların çoğunu İsrail’e verdik
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

5. 70 : İran, askeri saldırı ihtimaline karşı tam teyakkuzda olduğunu vurguladı

6. @yunuspaksoy
    ·
    5d
    SON DAKİKA

ABD Başkanı Trump, İsrail Meclisi’nde İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’a dönüp yolsuzluk davası olan “Netanyahu’ya niye af çıkarmıyorsun? Netanyahu’yu affet dediâ€

https://x.com/yunuspaksoy/status/1977708063319577050
    iktidar hala bunlara güvenip yola çıkacağına iç siyasette yumuşamaya gitsin bunlar yarın öbürsü gün herkesi satar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

açılışı bilemedim bari kapanışı bile bilsem.

8. Halk TV
    @halktvcomtr
    ·
    8d
    Ayakta alkışlanan Trump İsrail'in en büyük ödülüne 'layık' görüldü

Netanyahu: Yanımızda durdunuz
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 808/816 İlkİlk ... 308708758798806807808809810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •