Dumancılar gap kısmına kadar geldi. Niyeti belli olur. Ytd
Dumancılar gap kısmına kadar geldi. Niyeti belli olur. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bofanın maliyeti 1915 idi güniçi, mıknatıs gibi çekti. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdi 1924 ve üstünde 1933 attı attı, atmadı yan yattı olmaz umarım. Hacıyıda yatırmazlarsa diye bekliyoruz. Ytd
bu gün hava bulutlu diye ceptekilerin yarısını boşalttım.. Meteorolojiye göre Türkiyenin çeşitli yerlerine kar yağacakmış.. ebemi arayıp sıkı giyinmesini söyledim.. yarın kuvvetli rüzgar da gelebilirmiş.. spenc hoca sen ne fırtınalar gördün..'' bu havayı şort ve tişortla karşilarım'' dediğini, duyar gibi oluyorum..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Sonunda açıkcıları da sevindirmesi ne gadden hoş 1 durum
Hamdım Piştim Yandım
Hacimsizlikten şikayet ediyordum ama böyle istemdiydim. Demet abla da yok, kokan adam da. Ytd
Yer İmleri