Sayfa 350/351 İlkİlk ... 250300340348349350351 SonSon
Arama sonucu : 2803 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Kaldı 35 dakika ve karanlık oda. Nasıl bir manyak olduğunu unutmamak lazım. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

19.11 bel kemiği üzeri güzel.. altı, üzer seviyesi.. altta 18.80 18.43 -18.26 - 18.06 - 17.90 var .. favorim 18.06
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hacimsizlikten şikayet ediyordum ama böyle istemdiydim. Demet abla da yok, kokan adam da. Ytd
    Demet abla son anda geldi. Assolistlik yapar mı ki. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Şimdi 1924 ve üstünde 1933 attı attı, atmadı yan yattı olmaz umarım. Hacıyıda yatırmazlarsa diye bekliyoruz. Ytd
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kaldı 35 dakika ve karanlık oda. Nasıl bir manyak olduğunu unutmamak lazım. Ytd
    Petkim diye yazılır, Manyak diye okunur. İspatla ama iyi anlamda. Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    bu tip mikrofonlar saat 19.34 te kapanıyor.. mikrofonsuz söyleyebilir

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Demet (alnus) abla gelmiş hoş gelmiş. Ytd

ben yazınca hemen kaldırdılar.. 19.40 ortalama ile malsız çulsuz...

8.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    ben yazınca hemen kaldırdılar.. 19.40 ortalama ile malsız çulsuz...
    Alone wolf müsün hocam. Buna da dip diyebilir miyiz? Ama ben demet abladan daha iyi şeyler beklemiştim. Olsun şu ortamda kabul.
    Makasta gelmiş ama yatay seyretmiş, petrolün düşüşü naftayı az etkilemiş. İlginç. Ytd

Sayfa 350/351 İlkİlk ... 250300340348349350351 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •