Sayfa 674/674 İlkİlk ... 174574624664672673674
Arama sonucu : 5387 madde; 5,385 - 5,387 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by REVENGE Yazıyı Oku
    Bunu bir çoğu anlamıyor,anlasada tepki koymuyor,ama bu forumda bazıları pozisyonuna göre yorum yapıp insanları manipüle eder yıllardır,size hak veriyorum.
    Tepki koysan da sıfat kösele olunca sıkılmadan halen Nobel ödüllü ekonomist tadında yorum yazabiliyor adamlar. En son 8020 altı yok dedi ama yine çaktı ters indikatör; emme velakin buna rağmen gayet pişkin dersin ki ekonomik deha .. Kanada’nın üremesine bel bağlamış durumda her yerden y( alıyorum )a devam

2.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Tepki koysan da sıfat kösele olunca sıkılmadan halen Nobel ödüllü ekonomist tadında yorum yazabiliyor adamlar. En son 8020 altı yok dedi ama yine çaktı ters indikatör; emme velakin buna rağmen gayet pişkin dersin ki ekonomik deha .. Kanada’nın üremesine bel bağlamış durumda her yerden y( alıyorum )a devam

3.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Değerlendirdiğiniz şahısla, Egeen’in konuşma özürlü CEO’su aynı tarzda insanlar, eğitimleri olmadığı halde herşeyleri bilir edasıyla konuşur ve yazarlar. Bu tür insanlar, yani cahil insanlar, çok ezik olurlar ve hertürlü yalanı çok rahat söyleyebilirler. YTD

Sayfa 674/674 İlkİlk ... 174574624664672673674

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •