Sayfa 817/830 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827 ... SonSon
Arama sonucu : 6637 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sn. Pisyedili01 yaza bildiğimiz kadarıyla

Sizin bulunduğunuz yerde çok tehlikeli Arap levhasının hemen üstü müstakil tek katlı sağlam bir eviniz var ise şanslısınız dikkat ediniz

pisyedili01 adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Saygılar
    Sn b79 oturduğım ilçede binaalrın yüzde 70 i 14 kat standartdır maalesef.
    Ve Sn küçükçiftçi bilir oturduğum evimin halini.
    Bir de Çıtak gelip gördü.
    Tek katlı evler ateş pahası.
    Bir ara gecekondular bile villa fiyatından gidiyordu.
    Cepde para yok zaten.mecburen arasıra yaşadıklarımız aklımıza gelse de yaşıyoruz.

5 blok hafif hasarlı 1 blok orta hasarlı olarak kayıtlara geçti.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aslında borsa değil de "şey" demek lazım.
    Hani isimlendiremedigimiz şeylere deriz ya Bizimki o durumda...

Adamlar o kadar serbest hareket edebiliyor, o kadar kural dışı oynuyor ki bunu siyaseten güçlü arkan olmadan yapamazsın..Adama kustururlar...
    Anlaşılan artık fazla inşaat yapılmadığı için olusamayan ranti buradan tolere ediyorlar....

Bakalim 10 güne zaten falimiz fallanir...Akıllılık yapar ve insanlara biraz para kazandırırlarsa yolunacak kazlar kumesten kaçmamış olur. Yoksa ilerde kaz da bulamayacaklar...

Cidden bu ortamda uzun vade vs yatırım yapmak sadece romantizm olur...Ben normalde de karşıyım ama eskiden en azından doğru hisse secenler para kazanır ve hesap yaparlardı. Şimdi onlar da kesildi
    Kontrollü borsa
    Düşüşe izin vermezler
    Bademler tutuyor

Böyle bir spastik kitle buldular
    Ne kitliyorlarsa kitliyorlar

Bu zihniyet saglam inandirdi insanlari ama su an %90 i gercegi anladi birkac kirinti kaldi Akp borsa trolleri bile isyan ediyor

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku

Maalesef bende sitede oturuyorum 8 katlı malum Akp zihniyeti müteahitlere çalıştığı için böyle sorunlar yaşıyoruz amacım ve hedefim tek katlı müstakil bir evde yaşamak ilçe tarzı ne köy ne şehir merkezi istemiyorum

Kısacası çok acılar gördük görülmeyede devam edecek hergün 500 civarı deprem oluyor çözümü biz kendimiz bulup yapacağız

Benim önem sıramda birinci sırada deprem gerçeği var kaygılı biri gibi gözükebilirim dışarıdan belki ama nasıl ekonominin kötü olduğunu söylüyor ve bir şekilde yaşıyorsak aynı durum buradada geçerli

Kafa şişirdim kusura bakmayın ve bakmasınlar forum'daki arkadaşlar

Saygılar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Deprem deki sonuçların sorumluları hükümet ve müteahhitlerdir

Vatandaşın suçu sadece fakir olmasıdır

Bugün oturulacak aile tipi daire yok piyasada neredeyse çünki ticari amaç ile yapılıyor hepsi

Bunu yapan sözde vatandaş gözüyle bakılıyor müteahit ile anlaşırken neden fazla istiyorsun diyorlar

Zaten söylememe de gerek yok TV'lerde görüyoruz bir tane dürüst müteahit bulamazsın eninde sonunda oda bozuluyor
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aslında borsa değil de "şey" demek lazım.
    Hani isimlendiremedigimiz şeylere deriz ya Bizimki o durumda...

Adamlar o kadar serbest hareket edebiliyor, o kadar kural dışı oynuyor ki bunu siyaseten güçlü arkan olmadan yapamazsın..Adama kustururlar...
    Anlaşılan artık fazla inşaat yapılmadığı için olusamayan ranti buradan tolere ediyorlar....

Bakalim 10 güne zaten falimiz fallanir...Akıllılık yapar ve insanlara biraz para kazandırırlarsa yolunacak kazlar kumesten kaçmamış olur. Yoksa ilerde kaz da bulamayacaklar...

Cidden bu ortamda uzun vade vs yatırım yapmak sadece romantizm olur...Ben normalde de karşıyım ama eskiden en azından doğru hisse secenler para kazanır ve hesap yaparlardı. Şimdi onlar da kesildi
    Nokta atışı olmuş hocam:yes :

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Tek katlı evler ateş pahası.
    Bir ara gecekondular bile villa fiyatından gidiyordu.
    Cepde para yok zaten.mecburen arasıra yaşadıklarımız aklımıza gelse de yaşıyoruz.

Selamlar sn pisyedili01

Bistte parayı vurursak araziye ev yaptırırız.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

7.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Selamlar sn pisyedili01

Bistte parayı vurursak araziye ev yaptırırız.
    Ben sizin ile kapıbir komşu olmayı isterdim.
    Ev alma komşu al demişler.
    Aslında siz taşınmasaymışsınız sizinle aramızda 80-90 metre olacakmışdı.

Biz çilekden siz de limondan parayı bi bulamadık gitti.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Günün nette en çok alım yapan kurumu TERA.. Aldıgı Hisse PSGYO

viop.jpg

PSGYO...Kapısının önünden bile geçmedim....

viop.jpg

Getiri durumu....
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Sayfa 817/830 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •