Sayfa 290/291 İlkİlk ... 190240280288289290291 SonSon
Arama sonucu : 2322 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen S1 i diyorsun, olm onda trade yaptık unuttun mu

69 dan yerine koyduk hatta sen 68.5 den koymuşsun ya

S1 de şort açma diye birşey yok, olmuyan malı sataman
    Bravo Bozkurt reisim hünkârım bülücüm dilberim aferin kardeşim

ovlumm doğru söylen..

sevişiyonuz mu siz ?

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yani şuan ons düşüşe geçse şaşgaza (düşmezde) altın bozdurmanın mimkini yok.
    Bu arada ons da yeni rekor geldi.4136
    Telefon ile konuştuğum arkadaşlar seni soruyor bazen. Onlara buradan gördüğüm tanıdığım kadarıyla bilgi veriyorum. Bazen diyorlar Bozkurt çok küçük parası var diyorlardı. Yok onun altınları var parası var tarlası var evi var birde faizde nema var diyorum. Rahmetli Mehmet amcam buna taaaa seneler önce yetecek kadar para bıraktı diyorum

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ovlumm doğru söylen..

sevişiyonuz mu siz ?

Yok abi ama Bozkurtu çok seviyorum kafama göre biri. Daha doğrusu forumda sen işçi abi Alper çıtak bahriyeli abi Ayhan başkanı tam kafama göre buluyorum. Espri zeka muhabbet açısından seni bir ara ısınma ile dürttüm kızdın bayadır seni ihmal ediyorum.

5. Yavuz da var ama onda espri kabiliyeti yok. Dümdüz dürüst ahlaklı bir kardeşim o dost.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yok abi ama Bozkurtu çok seviyorum kafama göre biri. Daha doğrusu forumda sen işçi abi Alper çıtak bahriyeli abi Ayhan başkanı tam kafama göre buluyorum. Espri zeka muhabbet açısından seni bir ara ısınma ile dürttüm kızdın bayadır seni ihmal ediyorum.
    beni dürtmeye kalkma... gendiniz üçgen mi yapıyonuz.. sıradan mı geçiriyonuz beni ilgilendirmez

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    beni dürtmeye kalkma... gendiniz üçgen mi yapıyonuz.. sıradan mı geçiriyonuz beni ilgilendirmez
    Üçgen beşgen olursa illaki dahil oluyorsun ısınma turları geçsin

Sayfa 290/291 İlkİlk ... 190240280288289290291 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •