Sayfa 351/351 İlkİlk ... 251301341349350351
Arama sonucu : 2806 madde; 2,801 - 2,806 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Klip yok, itneler demet ablaya alışınca bugün göstermediler, boğayı gösterip satışta akşama demet ablayı sahneye çıkardılar. Itnelik yapıp demet ablayı da tekmeleyebilirlerdi. Klip demet abladan şimdilik devam. Bugün yine üst bolingir yaptırdılar, Destekler gördüklerim ama işine geldi mi ne direnç ne destek gözü görür. Üzmesin diye bekliyorum. İnşallah Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Aslında ne kadar acı bir durum. 5.5 yıl devirmişim benden önceleri bekleyenler vardır. Ortam şu halde olduğu için dik durduğuna sevindiriyor. Maalesef acı ve üzücü. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Alone wolf müsün hocam. Buna da dip diyebilir miyiz? Ama ben demet abladan daha iyi şeyler beklemiştim. Olsun şu ortamda kabul.
    Makasta gelmiş ama yatay seyretmiş, petrolün düşüşü naftayı az etkilemiş. İlginç. Ytd
    hocam ben biraz daha geri çekilme bekliyorum.. elde her zaman beyaz mendil...

düşerse halay çekeriz... giderse beyaz mendil sallarız..

bilirsin ben Wals de severim... beni hep aynı bayanla dans ederken gördün mü..

ancak Petkm de haftalıklar Johann Strauss'un İmparator valsini çalmaya niyetleniyor... bak işte bunu kaçırmam..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. Esozcan abi aman yanlış anlaşılmasın dip mevzu. Yine bugünün dibindeyken geldin diye dedim. Eğer gerçek vals olacaksa önce 1990 sonra 2070 tabi çayda çıradan vazgeçerse. Endeks kol bastı da yapıyor. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Esozcan abi aman yanlış anlaşılmasın dip mevzu. Yine bugünün dibindeyken geldin diye dedim. Eğer gerçek vals olacaksa önce 1990 sonra 2070 tabi çayda çıradan vazgeçerse. Endeks kol bastı da yapıyor. Ytd
    2 defa dip gösterdi.. kırmızı yatay. bar turkuaz yeşil ve beyaz üzerinde.. diyor ki otur oturduğun yerde..
    benim borsa için yazdığım ama uymadığım söz.... '' oturan boğa,zıplayan çekirgeden fazla kazanır..'' çekirge doğmuşuz bir kere

son gönderdiğim karışık grafikte sopayı alıp gelen kırmızı pembe konum değiştirdi.. bir çekirge olarak ben de konum değiştirdim ve dükkanı kapadım.. bakalım nerede açacağız.. belki daha yukarıdan belki daha aşağıda... BEN DEMİYORUM, ama haftalık diyor ki, ben gelirsem ne konum bırakırım ne çekirge, ne de gözü çöplükte kalan horoz...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Hocam emeğine sağlık. Buralarda yuva yapiyorsa varım, indikatorleri sogutuyorsa varım, hacimli bolinger üstüne atarsa varım, günlük ve hatta haftalık bulut içinde kalırsa varım, top cevirse varim. Hala bunlar olmasa da yine var olacağım. Yapcek birşey yok derim kendimi avuturum. Yıllarca böyle avunup durdum. Kimse kimseye uymasin kendine göredir herşey elbette. Ytd

Sayfa 351/351 İlkİlk ... 251301341349350351

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •