Sayfa 826/830 İlkİlk ... 326726776816824825826827828 ... SonSon
Arama sonucu : 6637 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Musk: "Altının Fort Knox'tan çalınmadığını kim doğruluyor?"

bizim emlak. asdasds.
    çalındığını kim doğruluyor... planktonlar mı

2. https://www.hisse.net/topluluk/showt...60591&page=775

sayın Sindoma yeni yeni konuşmaya başladılar bunu, ama altın konusunda ona katılmıyorum,...

şöyleki Altın bir emtiya olmanın yanısıra bir değerleme aracı,...farz edelim Usd yok sistemde, emtiyayı neyle alacaksın,...
    Altın ve gümüş at koşturur, Gümüşün sanayiside iyi,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

bana göre altın şu saatten sonra hiç bir şekilde para olarak kullanılamaz. bilmem kaç milyar insanın yaşadığı şu dünyada.

yerine rezerv başka bir para bulunur tl olur euro olur yuan olur bişey bişey ama altın olamaz.

geçmişte oldu ama diyen olursa.. daha da geçmişte deniş tokuş ta bir paraydı.. elma veriyodun karşlığında armud alıyodun.

hadi kullan şimdi.

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Musk, milyonlarca takipçisi bulunan X hesabındaki bir paylaşımında, "Altının Fort Knox'tan çalınmadığını kim doğruluyor? Belki oradadır, belki de değildir." ifadelerini kullanmıştı.

bizim emlak doğruluyor. asdasds.
    https://youtu.be/E5rAuWLTTao?si=b7JtYYPCRG5KSm2I

Baba akü yok.
    [emoji23]

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Musk, milyonlarca takipçisi bulunan X hesabındaki bir paylaşımında, "Altının Fort Knox'tan çalınmadığını kim doğruluyor? Belki oradadır, belki de değildir." ifadelerini kullanmıştı.

bizim emlak doğruluyor. asdasds.
    altını çalanlar bu çaldıkları altını günün birinde kullanmayı düşünüyorlarsa herkese geçmiş olsun, üj bej kişi kaldığında bu yeni sayfadır, öyle bir durumda altını ne yapacaklarsa....daha neler ya,

al Trumpı vur Muska, dünya bu üfürmelerden çok çekecek,...

6. @SonerGökten

Dolar Kurtarmak İçin Doları Yakacaklar!

ABD ilk kez küresel para imparatorluğunun çatırdadığını hissediyor.
    Çünkü artık sadece Çin değil, bütün dünya Dolardan kaçıyor.

Nadir toprak elementlerini üretemeyen, fabrikalarını Asya ya kaptıran, üretim kabiliyeti zayıflamış bir ABD var.
    Bu tablo Washingtonu bir çıkmaza sokuyor:
    Ya faizleri hızla indirecek, Doları zayıflatacak ve yeniden sanayileşecek
    Ya da güçlü Dolar takıntısı uğruna üretimi tamamen Çin e teslim edecek.

Ama asıl tehlike şu:
    Doların rezerv para konumu ilk kez gerçek anlamda sarsılıyor.
    BRICS ülkeleri altına, yerel paralara, ticarette Dolar dışı yöntemlere geçtikçe ABD nin en büyük silahı kendi elinde paslanıyor.

Bu yüzden ABD nin önünde tek yol kalıyor: Yeni bir parasal genişleme dalgası. Yani, Dolar hâlâ bir anlam ifade ediyorken, fazlasıyla Dolar basmak.
    Tarihin ironisi burada: Doları kurtarmak için Doları değersizleştirmek zorunda kalabilirler.

Ve sonuç?
    Küresel çapta Dolar bazlı bir enflasyon dönemi.
    Artık Merkez Bankaları sadece kendi ülkelerindeki enflasyonla değil, ABD nin bastığı Doların ihrac ettiği enflasyonla da savaşmak zorunda kalacak.

Dolar artık sadece bir para değil, küresel bir enflasyon motoru.
    Ve o motor, bu kez dünyanın geri kalanını değil, bizzat ABD yi yakmaya başlayacak.

https://x.com/SonerGokten/status/1977755796470399397
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bana göre altın şu saatten sonra hiç bir şekilde para olarak kullanılamaz. bilmem kaç milyar insanın yaşadığı şu dünyada.

yerine rezerv başka bir para bulunur tl olur euro olur yuan olur bişey bişey ama altın olamaz.

geçmişte oldu ama diyen olursa.. daha da geçmişte deniş tokuş ta bir paraydı.. elma veriyodun karşlığında armud alıyodun.

hadi kullan şimdi.

işte gerçekçi bir yaklaşım onlarda bunu bildiklerinden kaaddan altın veriyorlar ve herkes bu kaadı altın niyetine alıyor,...

kuyumcu kaaddan altın satsa mesela kaç kişi alır, ama banka satınca kaaddan altınlar kapış gidiyor,..
    altın kalmadı kaadı var amma verelimmi abi, yap abime şuradan bir kaattan,

mesela bu kaad altınları düğünde takmaya kalksak,..sebep çok kalabalığız abi, düğün sahibi?....

reponun, bononun da ele geçmeden el değmeden el değiştirmesi ne bir imza ne bir şey, aldım verdim ama görmedim

Sayfa 826/830 İlkİlk ... 326726776816824825826827828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •