Sayfa 292/293 İlkİlk ... 192242282290291292293 SonSon
Arama sonucu : 2338 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârım bülücüm pamuk şekerim uyuya mı kaldı dükkana gelmedi çayı koymadı zobayı yakmadı
    Bi ğün de sevği yle çagır mübareğini yaw, bölücü Arap Pamukçu, gelmez tabi

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bi ğün de sevği yle çagır mübareğini yaw, bölücü Arap Pamukçu, gelmez tabi
    Onların hepsi sevgiye dair ifadeler. Bölücü değil bülücüm olacaktı telefon yanlış yazmış. Bizim orada civcive bülüc derler.

3.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    o şindi sepettekiler kırılmasın deye pamuklara sarmakla ,,zopa fazla acıtmasın diye kalın giyinmekle meşguldür
    Bu âlemde reisim hünkârım bülücüm Pamuk şekerim prensimi kimse dövemez. Ha eğilip kalkarken senin yelkenlinin şeyi denk gelebilir onu da çıkarır palaya saplar geçer reisim. Ha reisim hünkârım bülücüm Pamuk şekerim prensim niye şemsiye ile geziyor havalar bozuk yağmur yağarken ıslanmayayım diye kolaylık olsun diye

4. İşçi abim Bally etkisiyle bizi takip edip aklında tutamıyor. Brn reisim hünkârım bülücüm pamuk şekerim prensime hep sevgiyle hitap ediyorum. Bunlar hep övgüye dair ifadeler. Telefon yanlış yazıyor bazen bahriyeli abiye Bahriye yazmış bugün bölücü yazmış bunların benim değil telefonun uydurması

5. Sabah açılışta elindeki malın %85 ini kar ile devrettim biriktirdiğim hisseden %15 ini bıraktım. Aşağılara da alış yazdım

6. Bozkurt reisim hünkârım bülücüm pamuk şekerim prensim dayaktan bayıldı mı ortada yok. Ya para bulmaya gitti ya hastaneye. Pozisyonu yoktur onun viobda

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,148

no comment

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku

no comment
    Reisim hünkârım bülücüm pamuk şekerim prensim de böyle geziyor pek rahat oluyormuş. Yazın güneşten, ilkbahar sonbahar da yağmurdan koruyor diyor. Benim merakım şemsiyenin sapı nerede duruyor saga sola oynamasın diye içerde mi duruyor

Sayfa 292/293 İlkİlk ... 192242282290291292293 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •