Sayfa 352/353 İlkİlk ... 252302342350351352353 SonSon
Arama sonucu : 2819 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Sonunda açıkcıları da sevindirmesi ne gadden hoş 1 durum
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bugünkü bir başka oldu. Ama şunu söyleyebilirim, acikcilarin son zamanlardaki dik duruşu sebepli maçası yememistir. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yine rengini belli etmeyen hareketler. Sıfır ziyaretçi ile Herkes izliyor. Bofa yine satışta yerini almış, demet abla yok, ekurisi de yok. Şimdilik.. ytd
    Demet ablanın son bir aylık ortalaması 1890 idi. Haftalık da ise 1915 ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bugünkü bir başka oldu. Ama şunu söyleyebilirim, acikcilarin son zamanlardaki dik duruşu sebepli maçası yememistir. Ytd
    Şu hareketlere ne spotta ne de açıkda maçası yiyen varsa tahtacı elini öpsün.
    İstemiyorlar kimseyi. Ytd

5. https://share.google/uuPTNFz64Bk7RFigO

Var mı bana yan bakan, heytt ulan içinizde erkek yok mu?
    Eğer bakamazsan ciğerin gitti “alnus†efendi!
    Bofaya atıfta bulunuyor Alnus. Ytd

6. Bademciklerini alırsa sorun kalmazda. O kısım biraz ıkıntılı. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Endeks bugün rengini belli etmemeye çalıştı. Yukarı almadığına göre, şorta devam ettiler gibi anlıyorum, bunda sortcular karar değiştirmiş olabilir, endeks düşerken şorta gecmediseler eğer. Endeks günlükte ilk destek 10470 altta 10340 var. Ytd
    Endeksin şu kısmında türbülansa giriyor sanırım. Ytd

8. Bofa da gevşeme olmaması da ilginç. Bademcikleri vermek istemiyor şimdilik. Ytd

Sayfa 352/353 İlkİlk ... 252302342350351352353 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •