Sayfa 848/862 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858 ... SonSon
Arama sonucu : 6893 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Viop LXVII

1. 1515 den 1 tane alıyorum..35 den satıyorum...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gahahah

kuzu tepe...

Bir şeyi eksik yazdın kuzu kavurma tepe
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Kayyum fln diolar bu ne demek
    Bu düşürüyormuş borsayı
    Kim çıkarıyor bu kayyumlari yahu
    sn.KK yakışır.(bence)

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

4. Bakan Şimşek G20, IMF ve Dünya Bankası toplantıları için Washington'a gitti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, G20, IMF ve Dünya Bankasının yıllık toplantılarına katılmak üzere Washington'a gitti.

AA muhabirinin Bakanlıktan edindiği bilgilere göre, Bakan Şimşek'i, söz konusu finans kuruluşlarının yıllık toplantıları için gittiği ABD'nin başkenti Washington'da oldukça yoğun bir program bekliyor.

Yoğun görüşme taleplerini karşılayabilmek için Washington programını bir gün öne çeken Şimşek'in, temaslarının ardından, cumartesi günü yurda dönmesi planlanıyor.

Şimşek'in Washington temasları süresince yaklaşık 60 toplantıya katılması öngörülüyor. Dünyanın önde gelen yatırım bankalarınca düzenlenen yatırımcı konferanslarına iştirak edecek Şimşek, yatırımcılarla bire bir ve geniş katılımlı görüşmelerde bulunacak. Şimşek, bu temaslarında Türkiye'de uygulanan ekonomik programın geldiği aşamayı ve son gelişmeleri paylaşacak.

- Türkiye'de faaliyet gösteren ABD'li firmalarla görüşecek

Bakan Şimşek, ABD temasları kapsamında ayrıca ülkenin önde gelen düşünce kuruluşlarında akademisyenler, yatırımcılar ve politika yapıcılarla da bir araya gelecek.

Program çerçevesinde ABD Ticaret Odası tarafından düzenlenecek yuvarlak masa toplantısına da katılacak Şimşek, Türkiye'de faaliyet gösteren ABD'li firmaların üst düzey temsilcileriyle görüşecek.

Şimşek'in Washington'daki çok taraflı temasları kapsamında da Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Japonya Uluslararası İşbirliği Bankası (JBIC), İslam Kalkınma Bankası ve Dünya Bankası gibi uluslararası kalkınma bankalarının üst yönetimleriyle bir araya gelmesi planlanıyor.

- Mevkidaşlarıyla da görüşecek

G20 Maliye Bakanları toplantısına da katılacak olan Şimşek, ayrıca Yunanistan, Singapur, Malezya, Pakistan ve Katar maliye bakanlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Bakan Şimşek'in, Avrupa Birliği'nin (AB) Ekonomi ve Verimlilikten Sorumlu Komiseri Valdis Dombrovskis ile de bir araya gelmesi bekleniyor.

Kaynak : AA

__________________________________________________ _
    Haydi bakalım rast gele.

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    sn.KK yakışır.(bence)

YTD
    Allahında bir hesabı vardır elbet 1 sn nimizin ne olacağını bilmediğimiz düzende bu kadar hesap yapmamak gerek , her sabah kalktığımda aynaya bakar söylerim Şükürler olsun ölümde var unutma diye.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Birde yeşil sermaye vardı yıllarca yalanlarla beslediler şimdi kendilerimi çökecek.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Allahında bir hesabı vardır elbet 1 saniyemizin ne olacağını bilmediğimiz düzende bu kadar hesap yapmamak gerek , her sabah kalktığımda aynaya bakar söylerim Şükürler olsun ölümde var unutma diye.
    Zannetmiyorum sn.KK nin kayyum olacağını . ..ironi yaptım ama bellide olmaz.

8. Önder sav ın bir konusmasını dinledim... Kayyım olmaz diyor.....
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Sayfa 848/862 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •