Sayfa 849/868 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859 ... SonSon
Arama sonucu : 6943 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Viop LXVII

Çöküş dönemi.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Çöküş mü?

Biri birinin malına mı çöküyor?

Tacirlerin araştırma müdürü eylül ayı ortalarında çıktı bu ay sonu BİST 12 bin ekimde hızlıca 13 bine gider dedi ben de içimden atma ziya diyorum..şimdi blommberge çıkmış yine konuşuyor defansta kalalım diyor..spikerde hiç sormuyor 1 ay önce uçuyordun ne oldu paşinyan demiyor.. araştırma müdürüymüş hayatları dümen ya..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. ekgyo devre kesti
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Spotta 5 hisse aldım..Bu hafta hisse toplama işini bitiririm gibi..%50 hisse %50 ppf ..ekstrem bir durum olmadığı sürece..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Sol tarafda GARAN yat alışları var...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

7. Aman vermiyor namıssız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Adsız.jpg

..........................
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Sayfa 849/868 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •