Sayfa 853/874 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863 ... SonSon
Arama sonucu : 6986 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Bu akşam ALTIN a çakma günü gibi geliyor bana... 1 tane satayım... Bakalım tutacak mı ? 4124
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Birayı usulca elinden bırak ve hisselerden topla..en kötü yılbaşı rallisi yaptırırız..
    çaya geçtim... pivvv arabistan mozutu gibim olmuş.

hisse tarafında nakitteyim.. alacak bi hisse göremiyom tale bazlı bakınca çok bahalı duruyor hala

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Parti bitiyor mu
    after hours su var daha .. varda var

4. Adsız.jpg

.........Sol tarafa TERA gelmiş..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Sen kal apo ittifakindan devam
    Ben bi ıhlamur DEM leyim kendime...
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çaya geçtim... pivvv arabistan mozutu gibim olmuş.

hisse tarafında nakitteyim.. alacak bi hisse göremiyom tale bazlı bakınca çok bahalı duruyor hala

Sarı kafanın Çin blöfünü pas geçti pala..Filistin İsrail barış hikayesini de pas geçti sevgili pala..istese +5 yapardı o haberlerle..Demek ki başka planları var..Sindomanın alt bandına gelsin bakalım..Sonra eninde sonunda fışkırtır bu malları da 13-14 bin hedefi değil 20 bine gidecek diyerek yine satar vatandaşa..usul usul yanaş akşamları el arabasıyla al..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    öyle bir zamanım yok cevdet kardeş abartmıyorum özel dolu hisse soranla ama çoğuna bakamıyorum bazen buraya toplu msj yazıyorum , önümde 3 ekran şuanda sabah 10 da otuyoruz akşam 18.00 kadar buda can nereye kadar şimdi başıma ABD borsası çıktı orada hareketler hem aşağı hem yukarı ucu açık noktalar bir 10-15 yaş genç olmak isterdim oraya daha fazla zaman için bu dünyadaki hikayem bu zaman dilimi içinmiş demekkiarada paylaşımlara yapıyorum zaten oda pozisyon taşımıyorsam vakit geçsin diye veya sorulanları.
    kolay gelsin

Anladım Sindoma Hocam siz de haklısınız. Gerçi baksanız da ne olacak ki bizim borsadan bi bk olmayacak belli tefeci vurguncu vs yok yok.. Ülkede zaten hak hukuk ekonomi hiçbirisi yok tekeri patlamış kamyon gibi bayır aşağıya gidiyor.

8. altında dönüş bence yukarı büyük bir bar sonrasında günün düşüğünden kapanışla olur...

tüm short açanları stoplatmadan düşmez...

altıns1 de gramı hala 7,000 liranın üstünde...

@bear_bull varmı burda bir fırsat...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 853/874 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •