Sayfa 862/883 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872 ... SonSon
Arama sonucu : 7063 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Biz de kocaman ZePK var maşallah..Bisti izliyor düzen ve düzülen dengesine bakıyor..bu oran genellikle %95 düzülen %5 düzen olarak ayarlanmış..Düzülen azalınca müdahale geliyor ve oyun devam ediyor..
    Hahaha
    Dün de yazdım , artık çok ihaleye çıkamıyoruz, para kalmadi, konut-hastane-duble yol yaptiramiyoruz arkadaşlar siz de borsa yatırımcısindan doner sermayenizi alın demişler...Kayganlastiricida kullanmayin lütfen denmiş belli..
    Şaka Maka 15 Eylül de endekste +6 kapanisi yaptigimiz yere geldik 1 ayda. Buralarin altında kafaya deli gibi mal yıkarlar...

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    1 nisan 2026 tarihi itibariyle 5G hizmete girecekmiş

İzin altyapı vs bunlardan dolayıda olabilir belki
    Bugünkü hacime de bakılırsa o işte sıkıntı olacak heralde..Zaten bu satışı yiyen hisse de hemen adam olmaz

pekko neden düşmüyor bilen varmı ?

4. pgsus da iyi savunma var arada zayıflıyor savunma yıkılırsa 206- 198 bölgesi takip edilir onun gözü thy 301 bandı yıkılırsa onuda salarlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    öyle dema öyle dema, belkim izraile bir fatura çıkartırlar. gerçi onu da amerikalılara ödetirler. asdasds.
    300 milyar doların akıbeti belli oldu mu?
    Ukrayna ihlalleri için AİHM yedekte mi bekletiyor?
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

serbest dalışa geçti...

şöfermi kamyondan atladı... kamyonmu şöfere atladı..bilinmiyoru.

yarın MC rakamına göre belliolur

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hahaha
    Dün de yazdım , artık çok ihaleye çıkamıyoruz, para kalmadi, konut-hastane-duble yol yaptiramiyoruz arkadaşlar siz de borsa yatırımcısindan doner sermayenizi alın demişler...Kayganlastiricida kullanmayin lütfen denmiş belli..
    Şaka Maka 15 Eylül de endekste +6 kapanisi yaptigimiz yere geldik 1 ayda. Buralarin altında kafaya deli gibi mal yıkarlar...
    10200 çukurun çıkış yeriydi..çukur 8600 lere kadar inmişti sonra 9 binlere bir daha yuvarlanıp çıktı....ve baya uzun sürdü..Karadumanın gelip milleti korkuttuğu dönemler..Tekrar o çukura girmezler diyorum bu sefer kendilerini düzerler..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. pala.jpg

Pala öpüyor........
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Sayfa 862/883 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •