Sayfa 872/877 İlkİlk ... 372772822862870871872873874 ... SonSon
Arama sonucu : 7012 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    İyi de öbürünü de Secbul açmış...
    ..............

her türlü mokoko mu

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ..............

her türlü mokoko mu

Öyle görünüyor maalesef..

3. Borsanın , hatta garip şekilde ( merkez müdahalesi olmadan ) dövizin düşmesinin nedeni ; ALTIN !! GÜMÜŞ !!

4. Etrafımdaki insanlar ve çalıştığım banka- aracı kurum temsilcileri hep aynı istikameti gösteriyor. Altın ons 5000 dolar, Gümüş 70 dolar diye yayılmış piyasaya. Bakalım kim kimi çarpacak. Borsada parası olan çıkıyor, evde- bankada dövizi olan , arabayı satan metallere saldırıyor.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Etrafımdaki insanlar ve çalıştığım banka- aracı kurum temsilcileri hep aynı istikameti gösteriyor. Altın ons 5000 dolar, Gümüş 70 dolar diye yayılmış piyasaya. Bakalım kim kimi çarpacak. Borsada parası olan çıkıyor, evde- bankada dövizi olan , arabayı satan metallere saldırıyor.
    Tavandan çakmasalar bari.

https://youtu.be/fcPvXslIcHI?si=L4BxcBLNBkaSHjSH

6. Gümüşün 50 dolara geleceği aylar öncesinden belliydi...Belli oranda teknik bir hareket gibi.
    Hatta ben de burada yazmıştım.
    Gerçi nemalanmak nasip olmadı.

Bundan sonrası açıkçası ne olur bilinmez....
    Yalnız 2008 öncesine benzer bir hareket olursa, bu seviyelerde biraz oyalandıktan sonra yoluna devam eder ve 70 dolar az kalır bence...

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    yarınki maça hazırlanın.. pala tek.

https://youtu.be/qdoCIg3-dmE?si=0IxAX7R326u6QbRy&t=280

8. yarın 10200 lerden dönüp kötü ihtimalleri unutuyoruz..oraya gelince ABCD formasyonu tamamlanmış oluyor..ordan dönersek 11 binlere kadar tepki normaldir..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 872/877 İlkİlk ... 372772822862870871872873874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •