Sayfa 355/355 İlkİlk ... 255305345353354355
Arama sonucu : 2838 madde; 2,833 - 2,838 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Esozcan abi Bir önceki o muhteşem 9 yeşil mum vardı hatırlarsan! Üst bolinjiri yırtışı.
    Yırtar mıyız yine aynı bolinjiri? Oynak uğurcum ağır çekimde izleyelim pozisyonu olursa, Dejavu olur. Ytd
    spenc hc bu havada 3 yeşil bar buldun mu ben halay çekiyorum..

banim hatırladığım son 9 yeşil barı Dasha Chesnokova yapmıştı...

https://www.youtube.com/watch?v=FsNeXYid6U4

https://www.youtube.com/watch?v=mg73MbkQkeQ

üstelik bizim indikatörler Cha Cha yapmayı da bilmez... bi tobo bi obo o kaaa

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. Esozcan abi senin kliplerin yanında benimkiler fakir fukara kalmış. Harbiden CHA CHA CHA yaptiriyor adamın kalbine. Fenaa.
    3 yeşil muma tav olunursa şu ortamda dik durani yeşil mum dan sayamaz miyiz.
    Petkim CHA CHA CHA yapmıyor diyemem. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ve bu CHA CHA yi hacimsiz yapiyoruz, endekse göre. Hele bir de şu endeksi sirtladigini gorebilsem.
    Bugün Vals için karar yerinde kapadı. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Dasha Chesnokova
    Ne yalan soyliyim efsane dans ediyor tekrar tekrar izledim.

Bizim tahtacınin kıvraklığı ile anca Dasha Chesnokova başa çıkar..
    Ha Dasha Chesnokova, ha petkonun tahtacisi. Ytd

5. 20.06 ilk direnç.
    Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

20.06 ilk direnç.
    Dandanakan hc teşekkürler. Buradan vals istiyorum. İnşaallah. Ytd

Sayfa 355/355 İlkİlk ... 255305345353354355

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •