Originally Posted by EGEDUK Ama bu şemsiye açılmış. Ben açılmıyor diye biliyordum. Palanın devamlı müşterilerine kıyağı ..yeni konsept Sapını monte edip üstünü kullandırtıyor Reyize özel
Originally Posted by EGEDUK Ama bu şemsiye açılmış. Ben açılmıyor diye biliyordum. Bozkurt reisim hünkârım bülücüme has bu şemsiye. Sapı ince bağırsaga kadar gidiyor iyi tutunuyor
Malı boşalttım az bişi kaldı %15
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bozkurt reisim hünkârım bülücüme has bu şemsiye. Sapı ince bağırsaga kadar gidiyor iyi tutunuyor Sanada tavsiye ederim, bu şemsiye özel üretim Sapına da kekik yağını sürdük mü tamamdır
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Sanada tavsiye ederim, bu şemsiye özel üretim Sapına da kekik yağını sürdük mü tamamdır Sapını nerede tutacağız reis elimizle mi. Bir yere vidalanacak mi yanlış yapmayalım
vob yapman batarsınız hisse alın paraları katlayın
bu ne biçim başlık hem hisseler düşüyoru... hem endekis endeks long açtuk, battuk amokaçi... paralarımı geri ver Originally Posted by çıtak tenknük analiz ve vadeli pastaları incelenerek, ekim ayında tahtası kapanacak şirketler belirlenmiştir. hiçcatere... bi devre kesmiş böyün aslesan ayak direyipduruyorudu... onda da % 5 i yakaladık
En güzeli, endeks yerin dibine batsın ama senin hisse yükselsin.
Forum Rules
Yer İmleri