Alnus demet ablanın yanına, tokmakçı zagor info geldi, kendisini çok sevmesemde şu ortamı havalandırdı biraz. Ytd
Alnus demet ablanın yanına, tokmakçı zagor info geldi, kendisini çok sevmesemde şu ortamı havalandırdı biraz. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Eğer bu vals ise selfi isterim. 2048 üstünde kalırsa. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdi haftalık bulut üstü 2070 diyecem ayıp olacak diye demiyorum.
Sonra saçlısını buldun da esmer mi istiyon demesinlerytd
Her zaman ki gibi gel gel çekiyor,
Yermiyiz bu kokmuş numarayı taktaci emmi
Hamdım Piştim Yandım
Geçmişteki sayfaları mutlu insanlara adıyorum, o sayfaların benim için acı tatlı hatıraları var. Zorlukları, hammalliklari, saadeti, bu ve diğer sayfalarda yaşadım, öğrendim.
Birşey daha öğrendim! Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor... Ytd
https://youtu.be/fi2UfcIgRNM?si=1PPVW_544g-EVPw7
Türkan abladan eskilere gelsin.
Ytd
Yer İmleri