Tera ile ilgili sorular soruluyor farklı şeyler yazarım ama ispatlayamam dedikodu olarak kalır.
sadece şunu söylerim fonun grafına bakın o uçurtmanın ipini kim tutuyor formasyonu var![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
56d
#KCHOL Can Holding soruşturması kapsamında yurt dışına çıkış yasağı getirilen eski Şişecam Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kırman, aynı zamanda Koç Holding’in bağımsız yönetim kurulu üyesidir.
#Sise #İsctr #Kchol
VİOP ile Borsa Arasındaki Farklar
Gerek hisse senedi piyasaları (Borsa) gerekse VİOP, Borsa İstanbul bünyesinde yapılanmış organize piyasalardır. VİOP ile hisse senedi piyasaları arasındaki en önemli fark, VİOP'ta işlemlerin vadeli, borsada ise spot fiyatlar üzerinden yapılıyor oluşudur.
''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''
Viopun mantığı nedir?
VIOP ne işe yarar? Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nın (VIOP) çalışma mantığı, vadeli işlem sözleşmeleri ve opsiyon sözleşmeleri üzerine dayanır. VIOP'ta vadeli işlem sözleşmeleri, gelecekte belirli bir tarihte, belirli bir fiyattan bir varlığı alma veya satma yükümlülüğü getiren sözleşmelerdir.29 Nis 2024
''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''
o nassı bi filmdi yahu.
alien dizisinden sonra aylık uzaylı dozumu aldım diyodum ama sayende iki kafalı uzaylıyıda görmüş olduk.
herifçioğlu yiye yine herkesi voltranı oluşturdu
https://yabancidizi.so/dizi/alien-earth-izle-3
![]()
Yer İmleri