Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 313/314 İlkİlk ... 213263303311312313314 SonSon
Arama sonucu : 2507 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Şirketi çok tanımıyorum ama finansallarına çeyreklik bakınca 2025 Q2 performansı en başarılı performans olmuş
    benzer performansı devam ettirirse (mevsimsellik var mı bilemiyorum, 2024'de Q3 düşükken 2023'de yüksek bir Q3 geçmiş)
    2.260 milyon ciro ve 960 milyon brüt kar çıkabilir
    faaliyet karı 580 milyon gelebilir

2025 Q2 öncesinde finansman geliri yazarken Q2 de gidere dönmüş, son gelir tablosundaki tek kötü nokta bu gibi duruyor.
    bunun dışında çok güzel bir gelir tablosu, inşallah Q3'de bu şekilde gelir

2. Arkadaşlar keyifler nasıl ?? Forumu canlı tutalım lütfen..

Ben böyle zor günlerde tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını merak ediyorum. Sevgili Acemşah hissemiz hk görüşlerinizi koruyor musunuz ? Temeli bu kadar sağlam bir kağıt sizce de ky ya yıkılmış bir spek gibi değil mi ? (Size soruyorum tamamen tecrübeye istinaden yanlış anlaşılmasın sizin bir karar etkiniz tabii yok..)

Tüm bunları konuşmak artık anlamsız sanırım, spekçimizin bileğini öpüyorum büyük tokatladı beni )) moraller artık düzgün cümle kuramayacak kadar bozuldu 🙃

3.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    bize bilançoyu unutturdular adiler........neyse artık....

17 seans kaldı bilançoya.........acaba bilanço hareketi bugün başladımı......şöyle 2 milyar ciro.......800-1 milyar arası brüt kar tadından yenmez........kokusunu alan gelmeye başlar........

geçen seneki 9 aylık veriler.....(1.5 milyar ciro,552 milyon brut kar..)..

tahminlerinizi alalım.....
    Evet başladı bilanço hareketi ile benim Bekturum işini bilir daha da verecek önce 18 sonra 14 hedef.

4.  Alıntı Originally Posted by The_Butz Yazıyı Oku
    Şirketi çok tanımıyorum ama finansallarına çeyreklik bakınca 2025 Q2 performansı en başarılı performans olmuş
    benzer performansı devam ettirirse (mevsimsellik var mı bilemiyorum, 2024'de Q3 düşükken 2023'de yüksek bir Q3 geçmiş)
    2.260 milyon ciro ve 960 milyon brüt kar çıkabilir
    faaliyet karı 580 milyon gelebilir

2025 Q2 öncesinde finansman geliri yazarken Q2 de gidere dönmüş, son gelir tablosundaki tek kötü nokta bu gibi duruyor.
    bunun dışında çok güzel bir gelir tablosu, inşallah Q3'de bu şekilde gelir
    Bilanço hikaye hiç bir geçerliliği yok. Adam karından daha fazla kendine bağış yapıyor. Arsa satıyor ortada kap yok para yok. Hisse satıyor kap atmıyor vss.. bin bir türlü hile tam bir spek hissesi. Bektur cebini doldurmak için speklerle anlaşmış şirketi arz etmiş. Tüm gün tahta bozucu hareketler var. Cimer şikayetlerini yaptık her şey ortada bir inceleseler ceza alacak da bakalım.

5. Arkadaşlar moraller bozuk. Bu açığa satış izni verildikten sonra borsa iflah olmadı. Şu anda aynı kurum tarafından hem viop ta short açılıyor hem de spotta kamyon yüküyle açığa satış yapılıyor kağıtlarda ve endeks hunharca düşürülüyor. Ben buna izin verilen dünyada başka bir borsa olduğunu düşünmüyorum. Bilinen bir çok olumsuz gelişme haber ihtimali var ama bu ülkede hep var. Borsa yaz aylarında 9000 lerden 11 binlere gelirken şu anda Ekim ayındaki sıkıntılı gelişmeler zaten bilinmiyor muydu?
    Tınaztepe yatırımcıları olarak kendi kağıdımızda yaşadıklarımız bize özel değil. Bugün Arçelik gibi bir kağıdın bile son 19 mumun 18 i kırmızıysa doğal olmayan bir şeyler oluyor demektir. Bir çok elle tutulur kağıtta benzer görünümlü işler yapılıyor.
    Bizde ekstra bir fon faciası var. Maalesef fon kullanılarak kumar kağıtlarında yapılan operasyon burada yaz aylarında yapıldı açık konuşmak gerekirse. Spotta tahtadan mal yıkılmadı ama fon üzerinden zirveden küçük yatırımcıya mal yıkıldı. Fon yönetimi için bu işlerden sıyrılmak bu kadar kolay olmamalı. Bunu kar gibi gören ve bu oyunları yapan patronların eninde sonunda sıkıntılı durumlara düştüğü borsa tarihinde hep yazıyor. Bu yanlışlardan dönülmesi gerekir.

6. demekki buradaki zararı göze alıp viopta deli gibi vurgun yapıyorlar........

bugün bunu ınvestte gördük 14 ekime kadar takası olmayan kurum her ne hikmetse bugün sabah 250 bin lot virmanlanmış......hepsini akşama kadar acımasızca verdi.........yuzde 4 zararına hemde.......viopta demekki hamuduyla götürüyorlar......

bu kadar işi bilen kişiler içinde bizde gittik bu acemi fonu bulduk......teraya bak bide bunlara bak.......para kaynağı sende......biz nasıl izlersek onlarda öyle izliyor ne diyelim.....

velhasıl artık bu saatten sonra zor toparlarız.........çıkmakta zor benim için......

10 lira temettü verirse zararlar ancak çıkar...........umarım artık bedelsiz yerine temettü vermeye başlarlar.......bedelsizle gelen lotlar fayda yerine zarar oluyor.........

7. Sn mantıcı açığa satış konusunda haklısınız ama Arçelik örneğiniz yanlış.

Şöyle izah edeyim, Arçelik şuanda yan sanayi firmalarına iş veremez ve tedarikçilerinin parasını ödeyemez halde. Kapısında koç amblemi olmasa fabrikayı kapatırlar. Sözleşmeli tüm personelleri ile vedalaşan ve sektör olarak inanılmaz daralan bir marka. Bunu bilançolarına baktığınızda kabaca görürsünüz ben ayda 1 ziyaret ediyorum ))

Tınaztepe ise şirket olarak adeta parlayan bir elmas, temelleri borsada ilk 5 e rahatlıkla girer.
    Şunu kabul etmeliyiz, biz hem kötü niyetli / hem parasız / hem de çok beceriksiz bir spekçiye sahibiz.. piramitin investaz a 260bin lot virmanlayıp bugun investazın tamamını kafamıza vurması heralde dışarıdan baska bir oyuncu değil açıkça bizim tahtacımuz bunu yapıyor.

Döndük dolaştık aynı yere geldik, patron/spek iyi niyetli değilse sen ağzınla kuş tutsan para kazanamazsın. Yine de hata bende, kaçmalıydım 1 ay önce.

8. Sadece gelir tablosunu inceledim , kağıda yabancıyım
    Bu kağıttaki beklenti, temeli güzel tutan şey ne? FK'sı 24 olan kağıt ucuz sayılmaz aslında

Sayfa 313/314 İlkİlk ... 213263303311312313314 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •