Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 325/329 İlkİlk ... 225275315323324325326327 ... SonSon
Arama sonucu : 2625 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Dün kızılay da hasaltın kuyumcuya çantamda dolarla gittim, altına çevirelim dedim. '' Abi herkes satarken alırsan kazanırsın, şu an tam bir kumar. TL ile alana bir şey demiyoruz ama dolarla ne işin var altında. Dolarına sahip ol. Biz satarız ama yakında çok zararın olur. Düşüş başlayınca satacak kuyumcu bulamazsın. Makası çok açarlar. Altın düşünce dolar yükselir bir de oradan zararın olur '' dedi.

Kafamı karıştırdı. Doları aldım çıktım. Bir süre daha besleyeceğiz bu ABD itini.
    abd seni besliyormuş gibime geldi ... )

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yarında taban yabarsa hissede alırım azcık...
    Yarın tabanı kaç, erkenden yazılalım
    13milyon lot tabanda satışta bekliyodu, alan çıkmadı
    Belki 1 hayırsever yarın alır 13milyon lotu
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Abicim bak ben işgüçten biraz fırsat buldum borsaya takılırken
    Biraz relax yapıyoruz burda hepsi o işte

Benim için çok önemli değil burda bulunmak bulunmamak ben yine yarın birgün kaybolur
    İşimize gücümüze bakarız bir sene uğrayamam ..

Ama sizler için öyle değil alışkanlık müptelalık oluşmuş ..buralara yazmadan duramazsınız

Biraz daha dikkatli olmanızda fayda var ..
    Görüyosun işte Ortalıkta bir ton omurgasız ispitçi var .

Burda form kuralları layikiyle uygulansa topiklere yazacak adam kalmaz

Neyse ne demek istediğimi anladın …sen akıllı adamsın
    Abi benim için borsa alışkanlıktan ziyade zorunluluk. Engelliyim çalışamam eskiden edit yapardım kitap vs kimse göndermiyor. Sadece emekli maaşı ile aidat ısınma faturalar çocuğun dersane vs masraflarına zor yetiyor. Mecburen burada evin ihtiyacı için harçlık çıkarmak zorundayım. Ben öyle üç beş gün hisse tutmam günlük satarım. Bazen kapanışta aşağıdan kapatanı alırım onu da sabah yukardan veririm. Olay bu htm zaman geçiyor hem harçlık çıkıyor nasip olursa. Yoksa sonbahar kış evden çıkmıyorum yat yat vakit geçmiyor. Bir ayağım çukurda ne yapabilirsem bu halimle kâr.

Ayasofya abim benim, şartlarınız zor. İnşallah hepsinin üstesinden gelirsiniz. Çocuklarınızın mürüvvetlerini görür, torun büyütürsünüz.

5.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Ayasofya abim benim, şartlarınız zor. İnşallah hepsinin üstesinden gelirsiniz. Çocuklarınızın mürüvvetlerini görür, torun büyütürsünüz.
    Herkesin derdi ortak. Bu zor zamanlarda evine üç beş lira fazla gelir elde edip daha fazla rahat etmek. Rahat derken kötünün iyisi

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yok ölüyün körü ...

ulan çıtak... senin sorularına bi daha cevap verirsem.

çıtak nasıl bir insandır... deye merak edersen

nihat kahveci'yi bildin mi

https://www.youtube.com/watch?v=0Ctl7KdXUFk

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Altını satıp ardından bakanlar derneği kursak baya takipçimiz olur. Vay altını bozduran elime şey edeyim
    Ayasofya sende bizi yiyorsun, hani s1 i 69 dan aldıydık hatta sen 68.5 dan almıştın.
    Yine mi sattın onları
    Olm altında düşüş başlamadan altına dokanma, asla tepeyi bulaman
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya sende bizi yiyorsun, hani s1 i 69 dan aldıydık hatta sen 68.5 dan almıştın.
    Yine mi sattın onları
    Olm altında düşüş başlamadan altına dokanma, asla tepeyi bulaman
    S1 konusunda damat sistemi korkum var. Bir gün oraya damat el atar nasılsa ülkede hesap soran yok. Al sana 10-20 ton S1 der tepene vurur aradaki farkı yer geçer korkusu.

Sayfa 325/329 İlkİlk ... 225275315323324325326327 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •