Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 963/979 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon
Arama sonucu : 7829 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Yusuf Teker
    @traderytx
    ·
    2s
    Lan günde 2 tane olumsuz haber basıyorlar
    Lan satan yok
    @spkgovtr
    Arbitraj fonlarını acil durdur fiyatlar herkesi dümdüz edecek aracı kurumlardaki yatırımcı parasını sıfırlayacak duruma geldi
    Piyasalarda eşitliği sağla
    Ama acil tedbir getirmen gerekiyor
    Özkaynak teminatlarını tekrar 20 yap yoksa bu müptezeller dışında herkes batacak #ACİL

iktidar muhalefete belediyeleri yönetemiyorsun diyor adamların gelirlerini kesersen yönetmesinler diye sonra çıkar borazancılık yaparsınız sosyal medyada , peki bak vatandaş yazmış ne yapıyorlar hiçbirşey rasim çıkıyor bugun için operasyondan bahsediyor dün , cem küçük cumadan sonra iddianameler üzerinden bir sürü şey yazıyor bu yatırımcıda batıcaz diyor hiçmi sosyal medyaya bakmazlar beddualar havada uçuşuyor daha neler neler artık koltuk kavgasını bırakıp adaletli yönetime geçin hukuk eşit olarak uygulansın ülke kazansın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. Soner Gökten
    @SonerGokten
    ·
    58sn
    Vergi Adaleti mi, Orta Sınıfın Sessiz Cezası mı?”

Yeni torba yasa “vergi adaletini sağlama” iddiasıyla Meclis’e sunuldu.
    Ama madde madde incelediğinde, tablo çok net: Yükyine orta sınıfın, çalışan kesimin, üreticinin sırtına biniyor.

➡️Kira Geliri İstisnası Kaldırılıyor.
    Emekli, dul, yetim ve maluller hariç herkes artık kira gelirinde istisna kullanamayacak. Yani birikimiyle tek daire alıp kiraya veren öğretmen, mühendis, memur artık gelirinin tamamı üzerinden vergi ödeyecek. Bu düzenleme rantiyeyi değil, birikimiyle ev sahibi olmuş orta sınıfı vuruyor.
    Gerçek vergi adaleti, “çok evi olana çok, tek evi olana az” demektir. Bu madde, o adalet duygusunu tersine çeviriyor.

➡️Yatırım Fonlarına Vergi Geliyor!
    Portföyünün %51’i hisse senetlerinden oluşan yatırım fonları bugüne kadar stopajdan muaftı. Bu düzenleme özellikle kurumsal manipülasyon şüphesi yaratan serbest fonların oluşturduğu ponzinin basıncını azaltabilir. Ama kısmı ve dolaylı biz çözümdür.

➡️Dördüncü Dönem Geçici Vergi Geri Geliyor.
    İşletmeler, serbest meslek sahipleri ve yatırımcılar için yıl sonu beyan yükü artıyor. Devlet nakit akışını öne çekiyor, mükellef ise likidite baskısı altında kalıyor. Bu, “önce öde, sonra bakarız” anlayışının dönüşü.

➡️Serbest Meslek Harçları: Adalet mi, Ağırlık mı?
    Kuyumcu, galerici, emlakçı, doktor, diş hekimi gibi ruhsatla çalışanlara yıllık 20–30 bin TL harç geliyor. Büyükşehirde bu tutar ikiye katlanıyor. Bu düzenleme, yüksek kazançlı ama düşük beyan yapan kesimlerde vergi adaletini güçlendirir. Ancak aynı meslek grubunda geliri düşük olanlar için bu sabit harç yaşamsal bir yüke dönüşür.

➡️Üretim ve Teşvik Daralması.
    İmalat sektöründeki 4 puanlık prim teşviki 2 puana düşürülüyor. Yani üreticiye “maliyetini artır, istihdamı azalt” mesajı veriliyor. Bu dönemde yapılacak en yanlış şey, üretimi cezalandırmaktır.

Tapu, Araç ve Noter Harçları Artıyor
    Tapuda ceza oranı %100’e çıkıyor, gerçek değerlerin kaydını sağlar mı? Yakalanırsa evet ancak pratikte yakalamak şu an mü kün değil. Araç devrinde ise binde 2 nispi harç geliyor. Yani her işlemden biraz daha fazla alınacak. Devletin mali açığı vatandaşa küçük küçük, ama sürekli fatura ediliyor.

Kısaca Adalet Söylemi, Esasında Yük Gerçeği!
    Bu torba yasa; ranttan değil, üretenden alıyor. Yüksek gelirli sermayeden değil gene çalışandan, kiraya verenden, küçük meslek sahibinden topluyor.

Gerçek vergi reformu, tek dairesiyle geçinen vatandaşı değil, beş malikaneli rantiyeyi hedef alır.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Ladyboy'um....
    İnzivadaydım ama sana ve diğer sorulara yanıt vereyim.
    Güncelde son 2 gündür altın satıp hisse alıyorum.Bilgin olsun.

YTD
    Elimdeki altın miktarı kısıtlı ... Döviz yükselirse ve borsamız düşmeye devam ederse döviz satıp hisse alımlarıma devam edeceğim...ileride böylesi işlemlerim olursa burada yine paylaşırım.

YTD
    ''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''

4. Kabe'nin dört bir yanını gökdelenler saracak! Prens Selman'dan skandal Mekke projesi
    Suudi Arabistan'da Prens Selman'ın Mekke'de Kabe’nin çevresine inşa edeceği “King Salman Gate†projesi büyük tepki topladı.

https://www.sozcu.com.tr/kabe-nin-do...rojesi-p247832
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. Binlerce tapu sahibinin adresine bu yazı gönderilecek
    TBMM'ye getirilen düzenleme ile taşınmaz alım-satım işlemlerinde gerçeğe aykırı değer beyan eden tarafların ödeyeceği vergi zıyai cezası yüzde 25'den yüzde 100'e yükseltilecek. Söz konusu uygulamayla birlikte Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) son 5 yıla yönelik milyonlarca gayrimenkul alım-satım işlemlerini yeniden denetleyecek. Gerçeğe aykırı tapu beyanında bulunduğu tespit edilen alıcı ve satıcı taraflar tebligat yoluyla savunmaya davet edilecek.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

ons yorumu rica edilmiş 3400 lerde böyle formasyon paylaştım burada 150 dolar kaldı hedefe açıkçası bu hareketi 2026 ilk 3 ayında bekliyordum .Formasyon tamamlandığında bir daha gözden geçiricem .
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    teknik formasyon tamamlandı güzel analizlerimizden bir tanesi oldu kendi adıma.
    yaralananlar olmuş dün akşam özele yazanlara bakıldığında .
    yeni analizimi hafta sonu biraz çalışıp paylaşırım .
    Buralardan %8-10 arası aşağı gelmesi güzel olur
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ons da çalırsa saatlikte formasyon var 4260-4250 hedefli
    flama formasyonu bittim diye soruluyor sabah yazdık 1 saat öncede aşağı hareket beklediğimi formasyon üzerinden belirttim.

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Portföyümü nasıl X10 yaptığım sorulmuş.
    AL-SAT yaparak yaptım ...hisseleri daha önce paylaşmıştım.
    Güncelde diğer hisselerin yanına İŞC ilave ediyorum.

YTD

İŞC 26-27 sent arası (11,11-11,30 tl.arası) alım için iyi fiyat bence....daha da düşerse alımlarıma devam ederim.

YTD
    ''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''

8. Barış Soydan
    @barissoydan
    ·
    28d
    Trump: "Çin'e çok yüksek vergiler sürdürülebilir değil".
    Bu açıklamayla borsalar ve kriptolara alım geldi, Nasdqq %1.50 eksiydi,%0.50 eksiye kadar yükseldi. Bitcoin 103.500'den 106.500'e çıktı.
    Baba organize ediyor, oğul da herhalde finansal piyasalarda oynuyor!

bu twete attı trump yeşillendi Abd borsaları

Sayfa 963/979 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •