TH hocam TERA hakkında ne düşünüyorsunuz? TLY fonu rekorlar kırıyor? Gerçekten bir başarı öyküsü mü manipülasyon döngüsü mü?![]()
TH hocam TERA hakkında ne düşünüyorsunuz? TLY fonu rekorlar kırıyor? Gerçekten bir başarı öyküsü mü manipülasyon döngüsü mü?![]()
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Spekülasyon ve manipülasyon kolkola gidiyor. Bu tür fonlar gelişmiş ülkelerde işjem görüyor olsaydı oranın SPK sı bunların ensesinde olurdu ama burası Türkiye, farklı bir gezegendeyiz. Katılımcılar bilinçsiz, regülatör kifayetsiz, arzcılar meydanı boş bulmuşlar istedikleri gibi top çeviriyorlar. Bu işin sonu 1980 lerdeki banker balonuna pekala dönüşebilir
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
Söz konusu ABD bankaları 3. Ligde top koşturuyor. Öte yandan JPMorgan CEO su Jamie Dimon şöyle bir uyarıda bulundu:
This week Jamie Dimon, the boss of the US's largest bank JPMorgan Chase, warned that these two failures could be a sign of more to come.
"My antenna goes up when things like that happen," he told analysts. "I probably shouldn't say this, but when you see one cockroach, there are probably more. Everyone should be forewarned on this one."
Yer İmleri