Kanadali seni kıskandığım icin chp ye iki yil sov du gu mu yazdın ya konu benim icin kapandı.kiskandigim konu da senin emekli maaşının benimkinin uc katı olduğunu iddia etmiştin onu nasil oldu yazmadın ona şaştım.bu konuda acaba forumun genel emekli ve çalışan maas ortalamasını düşünüp gelecek tepkilerden mi korktun bilemiyorum artık.herneyse biz turkiyedeyiz,burada yasadik burada öleceğiz,kanadada yaşayıp ordan emekli olup gurcistanda emekli hayati yaşayıp,burada muhalefete ayar vermiyoruz.forum ahalisi bilmeye bi lir tinaz forumdas kanada vatandaşı ve emeklisidir.
Abi son üç beş yılda ne dayak yedik. Konya'da Ünal Karamanı seçtik akp ye geçti. Yrp den belediye başkanı seçilen belediye başkanı akp ye geçti. CHP den seçilen de akp ye geçti. CB adayımız Kılıçtaroğlu da akp ye çalışıyor gibi. Ne kadar çok aldatıldım hatırlamak istemiyorum
Son düzenleme : reha kaya; Dün saat: 01:24.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ya sen ne ahlaksız bir adamsın birader, tüm yazdıkların orada duruyor.
Kanada vatandaşı olduğumuzu küfür gibi yazıyorsun, ben 35 senedir Kanada Vatandaşıyım.
Evet emekliyim.
Orada emekli olup burada muhalefete ayar vermiyorum ben.
Diğer yalakalar la birlikte, o seçim kaybedilene kadar olmadık hakaretler ettin CHP'ye, sonra çıktın, ben aslında aileden CHP'liyim dedin.
Sonra da kendin yazdın, ben kıskancım arkadaş ne var bunda diye.
Sen kıskanç değil, karaktersizsin.
Bir daha yazma, pişman ederim.
Oraya hkm yazmış, kendini adam sayıyor, bir sürü hekim var bu forumda, hangisi burnundan önce kartvizitini uzatıyor.
Meslek adamı adam yapmaz, efendilik yapar.
Sustuk sustuk yeter artık.
Yok bir de utanmadan LİDFA yazsa da öğrensek ayakları ile dalaşmaya çalışmalar.
Ayıptır, koca adamsın.
Yer İmleri