-
Denetim yok takip yok. Ülkede çoban olmayan bir sürü Afgan var. Türki cumhuriyetlerinden kaçak çalışmak için öğrenci olarak gelenler var. Türkmen birine sordum ülkelerinde maaş 100-150 USD Dr bile 500 dolar alıyormuş. Bizim ülke onlar için Almanya gibi. Etrafımızdaki Suriyeli Afganlı Türki cumhuriyetlerinden çalışmak için kayıtdışı bir sürü çalışan var.
-
Neresini düzelteyim yazının bilemedim.hkm benim eşimin ve oğlumun bas harflerinden oluşan bir nick.meslegimle alakası yok.yuzlerce yazımdan sonra sağlıkla ilgili bir tartışmada bir arkadaş sen nerden biliyorsun deyince doktor olduğumu söylemiştim.meslegim ordan ortaya cikti.konu ile bu ortamla zerre alakası yok.kk ve ekmelettin konusuna gelince seçimden çok once kk ve ekmelettin konusunda düşüncelerimi yazmıştım.son zamanlarda ne kadar haklı olduğum ortaya cikti .seçim süresince chp ve kk ya ilişkin eleştirel tek yazım yok,chp ye mutlaka oy verilmeli diye yazdigim onlarca yazı var,hatta son günlerde ikna ettiğim chp ye oy veren forumdan arkadas bile var
-
Karaktersiz ahlaksiz diye yazmışsın.benim senle veya bir başkası ile ilgili bu tarz hakaret içeren tek bir yazım yoktur.tarzim değil, ben bu tarz iletişimi sevmem ve yapmam.bana yaptığın hakaretleri forumdaslarin takdirine bırakıyorum.senin hakkında kanada vatandaşı dedim,kanada emeklisi dedim ,emekli olup Gürcistan'a yerleşti dedim.bunlar hakaret değil.gurcistani öven yazıların duruyor,yahu ta kanadadan buraya kadar gelmişsin bari Karadeniz illerinden birine yerleş de emekli maaşından zenginliğinin gurculer değil de turkler faydalansın.bu kadar vatanseverim tarzı yazın var bu ayrıntıyı dusunmuyorsun
-
Kıskançlık konusuna gelince bir yazında benim icin benim emekli maasim onunkinin uc katı ondan beni kıskanıyor benle ugrasiyor dedin.ben de ironi olarak evet kıskanıyorum dedim.bak ben emekliyim bu topikte emekli olsun çalışan olsun genelde ekonomik durumu senden kötü insanlar olabilir.memlekette ekonomi kötüye gidiyor daha da gidecek.burada paranla övünme n beni param yüzünden kıskanıyorlar diye yazman ayiptir.bunlar yakışmaz bunları yazma.
-
Son olarak da kk konusunda cidden senin tavrını garip buluyorum.o konuyu çözemiyorum.neden o konuda tek kelime yazmıyorsun.yani bana kripto AKP li falan diyeceğine bu konuyu yaz.insanin aklına türlü türlü şeyler geliyor.su anki siyasi duru su ma gelince bence artik siyaset çözüm değil.bunlar tiyatro oynuyor bizi kekliyorlar.bir program var o uygulanıyor,herkese rol dağıtımı yapılmış herkes rolünü oynuyor.bunlardan bizim icin hayırlı bir sonuç çıkmaz.
-
Ha bir de lidfa konusu var da ne diyeyim ,gene de kağıttan umitliyim.senin yazılarını okuduktan sonra almıştım.ama o konuda tek lafım yok,borsaciyiz kendi aklımız var,ozgur irademiz var o sorumluluk bana ait.bekliyorum bakalım umarım bu bilanco iyi gelir de yüzümüz güler.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri