Ne olur olmaz diye bir daire daha okuttuk,fonlarda gelirlerim full,bunu nereye sukuşturacağız bakalım, önceki sattığım konutlardan zarar yazdım,bunda sanırım borsa uygun trade için,düşükten al yüksekten okut,zatende öyle yapıyoruz yastıkbank haricinde...zaten bu topiğin iyice ayarı bozuldu,millet önüne geleni yazıyor bende yazıyorum,ama bazıları laf çalıyor en sıkıcı olanıda o,neyse herkes cürümü kadar yer yakar,esasında bazen ne yazıyorsun diyorum kendime,sadece bu foruma değil çoğu netlerede yazıyorum,guya ülke kurtaracağız hainlerden,kurtaracağız derken kendimizi paralıyoruz olan yine bizlere oluyor,nereye el atarsak orası kuruyor,aralık ayı sürpriz bir ay,bide o aya bakalım...
sn. Ahmet Bahçecinin hesabına bir ilk okul öğrencisi itiraz etmiş. Metroda biri anlatıyordu.
Adamın kızı "baba yüzde 65 katılım azsa zaten max. yüzde 85 katılım olur. Avrupa da bile bir çok ülke yüzde 45-50 katılımla yönetilmiyor mu? Yani kalan yüzde 20 nin hepsi sn. Ahmet Bahçeçinin istediği adaya verse 35+20=55 ediyor ki yine kaybediyor
demiş.
Ki bilimsel yolla kalan seçmen aynı oranda dağılım gördüğünü düşünsek sonuç yine hezimet olmaz mı?
Halk beni şu yönetsin, derken ben senin kimin yöneteceğine karar vereceğim, o ülkenin kaynaklarını benim seçtiğim kişi dağıtacak, hangi davanın hangi yargıca, savcıya gideceğine karar veren yargı mensuplarını seçecek, polis şeflerini seçecek şeklindeki hangi anlayışın ürünüdür?
Arzu edilen ve Türk halkına layık görülen nasıl bir rejimdir?
Atatürk neden bu kadar devrim ve reform yaptı?
Bıraksaydı ortaasya daki ve emperyalist devletlerin emir eri konumundaki diktatoryal yönetimler gibi bir rejim getiremez miydi?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Ev satışı hayırlı olsun Hocam.
Üzme kendini, hainlerden kurtaramazsın, özü cehalet ve aydınlık düşünceye düşmanlık.
Bırak onlar kendi kendini yok etsin.
Yukarda Nazım Hikmet'in bir şiirini koydum.
Adam o şiiri 1929 yılında yazmış, Akrep gibisin Kardeşim diyor.
Bu cehalet ve din tüccarlığı sürdükçe bunlar hep olacak.
Atatürk İlke ve İnkilaplarında asla vaz geçmemek, bunlarla mücadelenin tek yolu.
Biz de onu yapmaya çalışıyoruz.
Hayırlı olsun üstadım.
Elbette yatırım tavsiyesi vermiyorum yanlış anlaşılmasın.
Son dönemde portföyümde ne eksik diye baktığımda gümüşe hiç yatırım yapmadığımı fark ettim.
Kendi adına TL mevduat ve PPF’den biraz gümüş fonlarına geçmeyi düşünüyorum.
Birini de gözüme kestirdim.
Kasım başı gibi almayı planlıyorum.
Ali BABACAN gelir mi ?
Ahmet HAKAN, o iş bitti diye yazmış köşesinde.
https://www.youtube.com/watch?v=lrONxPRtjkA&t=1131s
Kıbrıs'a AKP adına propaganda için Cübbeli Ahmet'i göndermişler iyi mi.
Kıbrıs Türk'ü seçimle bu AKP'yi ada'dan tümüyle attı.
Ha iki devletli çözüm mü olur, Federasyon mu olur, buna Kıbrıs Halkı karar verecek.
Son 23 yıldır Türkiye'yi izleyen Kıbrıs'lı, bence mahvolacağını gördü ve önlemini aldı.
Kendilerine hayırlı olsun.
Yer İmleri