Artan

145,20 10 11:13
40,66 9.95 11:12
26,32 9.94 11:12
3,21 9.93 11:12
3,33 9.9 11:11
Artan Hisseler

Azalan

14,64 -9.96 11:13
3,26 -9.94 11:13
32,10 -6.69 11:13
29,08 -6.19 11:13
94,30 -5.61 11:11
Azalan Hisseler

İşlem

3.934.656.931,41 11:14
3.162.761.624,25 11:14
2.852.522.169,90 11:14
2.191.610.015,75 11:13
2.156.670.853,93 11:13
Tüm Hisseler
Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
Arama sonucu : 58 madde; 49 - 56 arası.

Konu: MOGAN Mogan Enerji Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Önce fabrikasının çatısına ges kurmayı akıl etsin o.
    Adam her kurduğu rüzgar gülü için, bakım onarımı için yollar yapıyor, harfiyat yapıyor.

Demek ki bu GES'i düşünemedi.

Bu kadar mı akıllı (!) bir değerlendirme olur..

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bunu kim alacaklarını tahsil edebilmek için halka arz eden mi diyor? Sen keli tanırmısın? Önce fabrikasının çatısına ges kurmayı akıl etsin o. Divan başkanlığı da gitti. Bakalım Beşiktaş kürsüsünden bankalara posta koymaya benzeyecek mi? Senin dünyadan haberin yok konuşuyorsun ama hikaye.20-22 arası denk geldiğim herkese sattırdım.

PARSN yatırımcısına sorun anlarsınız.Bir de OMTAş ile birleşme için olan Gk tutanaklarını okuyun. şirket mi kalmadı aklı olan bu kele bulaşmaz. 1 mlr usd borcu olan şirketi halka açtıranların ben aklını seveyim.
    Bahsedilenin Mogan değil PARSN olduğunu anlamak için şirketlerinin bir çoğu ile ilgili rehin ipotek verdiği kurumun analistinin raporunu okumak yetmez tabi........

https://kapatt.matriksdata.com/40283...991a21b5b4351a

Şu Tutanak zaten yatırım yaptığınız şirketin patronu hakkında yeterli bilgiyi size sağlar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    ..Şu Tutanak zaten yatırım yaptığınız şirketin patronu hakkında yeterli bilgiyi size sağlar.
    Yukarda

Önce fabrikasının çatısına ges kurmayı akıl etsin o. diyordun şimdi şirketin patronu hakkında hoş olmayan isnatlarda bulunuyorsun.

Amacın ne anlamadım, eğer bugün 8.79 TL. yi kaçırdıysan ( ki ben 8.79 TL. den aldım bugün ) boşuna yazıyorsun, sen iyisi mi bu işyatırım ın raporunu bi oku.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=MOGAN

15.96 TL. hedef fiyat diyor, %77 artış potansiyeli diyor AL tavsiyesinde bulunuyor.

Bize ne adamın kel kafasından.

4. MOGAN_2025-10-20_23-39-36.jpg

9.36 üstü kapanış lazım

5.  Alıntı Originally Posted by alpertunga.akkus Yazıyı Oku
    9.36 üstü kapanış lazım
    Yapacaktır.

Yüreğine sağlık Alper.

6. Hisse kalmadıydı alan hayrını görsün. Size patron ve alacaklı olanın raporuyla mutluluklar. ha bu arada o raporu yazana sorsana uçakta varmıymış? Bu piyasa hiç bir şey bilmeden bir rapor okuma ile kendisini üstad sananlar ile dolu......

Geçen yazdığınızda hisse 11 lerde idi kucağınızda kaldı hisse ya da sen o zaman pazarlama yapıyordun. Benim yazılarım zaten senin için değil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hisse kalmadıydı alan hayrını görsün. Size patron ve alacaklı olanın raporuyla mutluluklar. ha bu arada o raporu yazana sorsana uçakta varmıymış? Bu piyasa hiç bir şey bilmeden bir rapor okuma ile kendisini üstad sananlar ile dolu......

Geçen yazdığınızda hisse 11 lerde idi kucağınızda kaldı hisse ya da sen o zaman pazarlama yapıyordun. Benim yazılarım zaten senin için değil.
    Ben pazarlama filan yapmam.

Ort.Maaliyetim 9.16 TL.

Neden sürekli saldırı halindesin ?

Yok çatıya GES kurmadı, yok adam kel, hisse pazarlıyorsun vs.

Adam 10 Milyonlar harcadı o rüzgar güllerini kurdu, sisteme bağladı, gel gör ki, bugün hissenin Pd/Dd oranı 33 kuruş.

Yani adamın 1 lirası bugün 33 kuruşa satılıyor.

Bizi herkes tanır, okuyup araştırıp Temel Analiz yaparız, senin gibilere de Türkçe İngilizce ders veririm.

Zoruna giden buysa, üzgünüm, herkes nasibi kadar.

8. Kime saldırı yapmışım ? Tefo kim bilmeyenler için yazdım. Sana zaten hiç saldırmam. Senin bana ders verebilmen için kırk fırın ekmek yemen lazım o iş çok zor. Bak diyorum ki o analist uçakta var mıymış? Pd/dd ile mi bana ders vericen?Sen daha patron kim ondan bir habersin. Ben İtalyanca seviyorum.

Analizi yapan kurumda Tefonun hangi şirketiyle ilgili kaç lot rehin ipotek var sen önce onları bilanço dipnotlarından öğren öyle gel.

Artık arkada Beşiktaş gücü de yok. Kalın sağlıcakla.

Bu arada yazdığın LIDFA yı da sabah akşam siyasi eleştiriler yapıyorsun ya kim yapmış tahtayı iyice öğren. Daha kimlerle saf tuttuğunu bilmiyorsun sonra ders verecekmişsin bana bir de İngilizce-Türkçe.

Şimdi kasaya masaya bol şanslar diler geyiği bırakır başka yazı yazmam. Yukarıda yazdıklarımı da iyi oku.

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •