Artan

156,20 10 14:20
145,20 10 14:17
9,83 9.96 14:20
40,66 9.95 14:16
26,32 9.94 14:18
Artan Hisseler

Azalan

14,64 -9.96 14:20
31,18 -9.36 14:20
28,76 -7.23 14:20
27,30 -6.83 14:20
68,96 -4.99 14:20
Azalan Hisseler

İşlem

7.311.637.273,25 14:20
5.618.790.733,59 14:20
4.223.168.867,74 14:20
4.134.880.022,80 14:20
3.977.636.024,30 14:20
Tüm Hisseler
Sayfa 263/264 İlkİlk ... 163213253261262263264 SonSon
Arama sonucu : 2109 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    https://x.com/top7ico/status/1980222945558466804

yapay zeka modellerine 10.000 cash para koyup kripto piyasasında trade etmeleri istenmiş, 6 yapay zeka modeli yarışıyor canlı

şu an deepseek ve grok artı %40 yazmış durumda
    chatgpt ve gemini %30 zarar yazmış durumda
    yapay zekaların yarışı devam ediyor, son durum :

Deepseek +15%
    Claude +10%
    Grok +6%
    Qwen -9%
    Gemini -39%
    ChatGpt -44%

2.  Alıntı Originally Posted by ranitab Yazıyı Oku
    Aziz İhsan Aktaş soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede, Aktaş'ın şirketine Seyhan Belediyesi'nden hak ediş ödemesi yapılması karşılığında, CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'a 1 milyon dolar verdiği iddiası yer aldı. Paranın üç parça şeklinde nakit olarak çekildiği, Seyhan Belediyesi'nden Aktaş'ın şirketine de aynı gün 75 milyon liralık ödeme yapıldığı belirlendi.

Geçen sene olmuş. Yıllar önce değil. Yorum size ait.
    birisi rüşvet verdim diyor, alanın adamı ben teslim aldım diyor, nakit çekilen dolar belli, teslimatın yapıldığı benzin istasyonunun kamera görüntüleri var, baz kayıtları var, teslimattan 3 saat sonra rüşvet verenin tahakkuku ödeniyor belediye hesabından, belediye adına nakit parayı alanın parayı hangi ofise götürdüğü var, bunu teyit eden cehapeli başka isimler var.. yada mesela rıza akpolat'ın özel kalem müdürü ve belediye başkan yardımcısı- yani sağ kolu ve sol kolu- ilçedeki hangi inşaat projesinde hangi usulsüz imar izinleri için inşaat firmalarından talep edilen rüşvetlerin dökümünü sayıyorlar ayrı ayrı, mesela mesa etiler kent projesinde 3+ milyon dolarlık bir daire verilmiş, tapu kayıtları ortada.. rıza akpolatın yaşam seviyesindeki lüksleşme hayatın olağan akışına son derece aykırı, giydiği damatlık 1.5 milyon TL (6 yıllık asgari ücrete denk) gittiği oteller, isviçre/fransa kayak tatilleri, arabalar, evler villalar

diyorlar ki, iddianamede delil yok.. mesela daha nasıl bi delil olması gerekiyordu, eksik olduğunu iddia ettikleri o delil nedir mesela ?? nasıl bi delil olsaydı, rüşvete inanacaklardı ??

3. cehape'nin yolsuzluk davalarına karşı bir savunma yapmayacakları anlaşılıyor, zaten hukuki bi savunma yapmaları imkasız, deliller tanıklar ortada.. ekrem başkanın ilk ifadesinde yaptığı gibi -bu soruyu muhattap almıyorum'dan başka bi savunma olmayacak.. sonra 'siyasi operasyon' diye bağırarak gargaraya getirmeyi deneyecekler.. avrupada güvendikleri dağlara ise kar yağıyor, almanlar türkiye'yi askeri safe programına dahil etmek için atinaya gidiyor yunanları iknaya uğraşıyor, hal buyken kim napsın cehape'yi, özgür başkan -kendini terk edilmiş hissetmeye devam edecek gibi görünüyor, imamoğlu büyükelçilerle 27 defa yemek yemişti sürekli görüşmüştü, hepsi boşa gitti

cuma günkü butlan davası ortada görünüyor, ya erteleme ya mutlak butlan.. erteleme daha büyük ihtimal

4. merkez faiz kararından pozitif bi sonuç çıkması imkansız görünüyor, 1 yada 1,5 puan indirim zaten fiyatlarda, pas geçerse negatif yansır

amma velakin, borsa dün sert bi dönüş yaptı bugün de onca aps artışına rağmen gevşemedi.. bi haber mi gelecek ?? diyorlar ki, şimşek gidecek babacan gelecek.. bu pozitif yansır piyasaya, şimşek beceremedi yapamadı başarısız oldu.. başarısız olanın gitmesi iyi haber.. ama merkezdeki kadroda da değişim şart, cevdet zaten emekli oluyormuş, karahan da gitmeli, babacan kendi adamlarını getirmeli

5. Hocam, bu söylediklerini kaynak göstererek paylaşabilir misin? Hangi idianameden bahsediyorsun. Paylaş görelim. Ben ulaşamadım. Dersen ki TV izlemiyor musun, geç bunları.
    Yukarıda paylaştığım benim değil, iktidar medyasından. Ben şunu soruyorum; 75 milyon TL ni almak için neden 35 milyon TL rüşvet verirsin? Piyasa bu kadar yüksek mi? Parayı 3 partide çeken kim? Gene Aktaş'ın kendisi. Kamera kayıtları felan., neyse. CeHaPe diyorki TRT duruşmaları yayınlasın. Hala da diyorlar. İşte rezil etme fırsatı, kaçar mı bu? Yolsuzluk yapanların yüzüne tükürelim. Hadi...

Sabah evimde rahat uyanmak istiyorum. Konuşmak, yazmak biraz zor. Meydan senin, gazan mübarek olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,425
    Blog Entries
    1
    .
    .

Dikkat edin. Kimse şüphe etmesin filan. 2 yıl oldu.
    .
    .
    .
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...57495&page=222
    .
    Arşiv bu sayfada.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by ranitab Yazıyı Oku
    Hocam, bu söylediklerini kaynak göstererek paylaşabilir misin? Hangi idianameden bahsediyorsun. Paylaş görelim. Ben ulaşamadım. Dersen ki TV izlemiyor musun, geç bunları.
    Yukarıda paylaştığım benim değil, iktidar medyasından. Ben şunu soruyorum; 75 milyon TL ni almak için neden 35 milyon TL rüşvet verirsin? Piyasa bu kadar yüksek mi? Parayı 3 partide çeken kim? Gene Aktaş'ın kendisi. Kamera kayıtları felan., neyse. CeHaPe diyorki TRT duruşmaları yayınlasın. Hala da diyorlar. İşte rezil etme fırsatı, kaçar mı bu? Yolsuzluk yapanların yüzüne tükürelim. Hadi...

Sabah evimde rahat uyanmak istiyorum. Konuşmak, yazmak biraz zor. Meydan senin, gazan mübarek olsun.
    75 milyonluk iş için 35 milyon rüşvet diye bi şey yok, herif bin türlü iş yapıyo bin tür ödeme söz konusu, hepsi tek seferde ödeniyor diye bi şey yok, birikmiş rüşvetini ödüyor, para teslim edilince tahakkuklardan biri ödeniyor, her hafta başka bi işin tahakkuku var.. neyse, aziz ihsan yalan söylüyo diyelim, amacı namusuyla çalışan belediyeyi karalamak olsun, bu işten ne çıkarı olabilir ? belediyelerden elde ettiği karın daha fazlasını mı önerdi akape bu iftiraları dizsin diye ?? hayatıyla mı tehdit edilmiştir ??

onu geçelim, ekrem başkanın yakın adamlarına gelelim.. kültür a.ş. genel müdürü murat abbas'la başlamıştı itiraflar (linki) sonrasında başkanın en yakınındaki bütün adamlarıyla devam etti, en yakın çemberdeki ertan yıldız 300 sayfa itirafname verdi, bir sürü olayı ince ayrıntılara kadar anlattı.. adem soytekin, 20 yıldır yanında çalışan işe sıvacılıkla başlamış biri.. beylikdüzü bb dönemimdeki başkan yardımcısı, isfalt genel müdürü, ağaç aş genel müdürü vs.. kiptaş genel müdürünün bi toplantıda ses kaydı var, diyor ki- mallarına çöktük, bu duyulursa üçümüzü aynı koğuşa atarlar, kiptaş'a da kayyım atarlar..

imamoğlu inşaat olarak beraber bir sürü proje yaptıkları iş ortakları beyaz inşaat, keleşoğlu inşaat, ibb ile iş yapan onlarca şirket sahibi ayrı ayrı ayrıntılı ifade vermiş.. tüm bu kişiler emniyet tarafından korkutuldu, tehdit edildi ve önlerine konan iftira metinlerini imzaladılar ?? rüşvet iddilaarının ispatı zordur, belediye meclisi yetkisi kapsamında emsal artışı verir, aynı arsaya normalde 10.000 m2 inşaat yapabiliyorken artık 20.000 m2 inşaat yapabiliyorsundur, satış hasılatın iki katına çıkmıştır ve bu izni belediye vermiştir, bu işte bir sakal olmaması mümkün değil, başka arsalara verilmemiş de niye bu arsaya verilmiştir emsal artışı ?? diyor ki müteahhit, işte 12 tane daire verdik ademe, adem bu daireleri normal satın almış gibi banka üzerinden parasını ödüyor, sonra müteahhide gidip o parayı nakit olarak elden geri teslim alıyor.. herşey kitabına uygun yürüyor, böyle bi rüşveti nasıl kanıtlarsın ?? tanıklık olur, itiraf olur, para alışverişine gittiği zaman baz kayıtları tutuyor mu, ödeme yapan müteahhit o sıra bankadan yüklü nakit çekmiş mi vs.. müteahhit verdim diyor, adem aldım diyor, banka hareketleri, baz kayıtları, verilen imar artışı vs hepsi tutuyor.. başka nasıl bi kanıt isterdin rüşvete inanmak için ??
    Son düzenleme : Ozan Erol; Bugün saat: 09:19.

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

diyorlar ki, şimşek gidecek babacan gelecek.. bu pozitif yansır piyasaya, şimşek beceremedi yapamadı başarısız oldu.. başarısız olanın gitmesi iyi haber.. ama merkezdeki kadroda da değişim şart, cevdet zaten emekli oluyormuş, karahan da gitmeli, babacan kendi adamlarını getirmeli
    Başarısız olan gidecekse en baş başarısızın en başta gitmesi gerekmez mi?

Sayfa 263/264 İlkİlk ... 163213253261262263264 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •