Originally Posted by
KARADUMAN
önce grafikten beklentimi yazayım ..8 tl..tahmini vade 3 ay..
neye göre kime göre 8 tl..
tamamen teknik beklentiye göre..
grafik üzerinde nedenler anlatıldı..extra söze gerek yok..
zamansal olarak ocak ayı başlangıcını işaret etti trend çizgisi..
3 ay sonra ocak ayında bakacaz..
şuanki fiyat 3.52...

yatırım tavsiyesi değildir..
Tarih 1 Ekim. Yukarıda bizimkiler dediğin kim.Bir diğer konu bu tahtayı bu fiyatlara yapacak tahtacının adını soyadını baş harflerini yaz bakalım neyi ne kadar biliyorsun bende merak ettim. Cidden yazdıklarını okuyorum eski yazdıklarınla beraber düşününce akıl tutulması yaşadım.
Yaw sen değilmiydin biri içerde o içerde olduğu sürece hak hukuk adalet yok bu ülkeden ve borsasından birşey beklemeyin diyen. Enflasyonu yüksek açıkladılar falan o cümleni de hiç aklım almadı yani.Gerçekten amacım tartışma falan çıkartmakta değil.Herkes düşüncelerinde özgürdür ben katılmasam da saygı duyarım herkese
ama önceki yazılarını düşününce yarın bir gün bu yazdıklarının da tam tersi şeyler yazarmısın acaba diye de düşünmüyor değilim.
ve cidden yazdıklarını hayret içinde kalarak tekrar tekrar okudum ki acaba yanlış mı anladım diye. 
Birisi de vesteli 2 ayda 50 yapıyordu 4 aya yakın geçti 31,98. Şimdi kim olduğunu yazmayayım olay çıkar buralarda yoksa. 
Seninki de biraz o hesap gibi geldi bana.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 21:20.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri