Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 265/265 İlkİlk ... 165215255263264265
Arama sonucu : 2115 madde; 2,113 - 2,115 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ozan kafa ütülüyorsun, kakafoni yapıyorsun.

700 yıl istenen örgüt liderine itirafçı ol serbest kal dersen, her istediğini söyler, anam avradım olsun ben patatesim bile der.

1 yıl iddianame sürer mi, böyle boktan bir adalet sistemi mi olur. neye dayanarak bu insanları içeride tutuyorsun, zaten deliller, itiraflar vs hepsi tutuklanma sonrası..görevden el çektir, tutuksuz yargıla...hadi ekremi aldın, kayda değer bir suçu olmayan ilçe başkanları neden çeride.

bunları yandaş tayfa yer, senin gibi 10000 lerce trol anlatır, zaten chp antipatisi olan da dinler, he der, inanır geçer. Ama %51 yemez..O yüzden seçim yapmaya da yemiyor işte...tek dert chp bölünsün, apo ***ini serbest bırakalım kürtler de bizi desteklesin.Varsa yoksa iktidar devam etsin.

Ne büyük korku var, ölene kadar koltukta kalmak için yırtınıyorlar...yahu kaybetmek sanki kıyamet, sanki dünyanın sonu...o kadar mı batmışsınız pisliğe..o kadar mı çok çaldınız.
    cauti sen böyle değildin, nasıl böyle odun kafaya dönüştün ? ne ara böyle oldun ??

sadece beylikdüzü belediye döneminde 5200 kusür imar izni, plan tadilatı olmuş ilçede.. müteahhitler diyor ki, ilk imar izni alırken, sonra inşaat ruhsatı alırken, en son iskan izni alınırken her aşamada imamoğlu'na rüşvet verdik.. şimdi bu dosyanın hazır bi iddianameye dönümesi sence ne kadar vakit alır ?? her case her aşama için rüşvetin nerede nasıl kime verildiğini yazması lazım, ilgii kanıtları hts kayıtlarını mobese kayıtlarını banka hareketlerini masak raporlarını tapu kayıtlarını vs vs koyması lazım iddianameye.. mesela sen savcı olsan böyle bi iddianameyi kaç ayda hazırlardın ??

2 sene evvel seçim yapıldı millet kararını verdi.. diyorsun ki, şimdi hemen seçim yapılsa reis kaybeder, hemen haftaya yapılsın.. demokrasiden anladığın bu mu ?? her sene yada her 3 ayda bir seçim yapalım, belki arada bi tanesini cehape kazanır, işlem tamam olur.. bunu mu anlıyosun demokrasiden, çok partili serbest seçim sisteminden anladığın bu mu ?? cehape kazanana kadar her iki ayda bir seçim yapalım.. demokrasi böyle bi şey değil, seçimin ne zaman nasıl yapılacağı anayasada yazıyo

tek dert apoyu serbest bırakmak, böylece dem tabanı reise oy versin- bütün olay bu yani.. 50 yıldır süren silahlı çatışma, hayatını kaybeden on binlerce vatandaşın hiç bi öenmi yok, şehit düşen on bin polis/asker senin hiç umrunda olmadı yani.. şehirlerde daha 8-10 sene evvel gelişigüzel patlayan bombalardan biri senin evladını da hedef alabilirdi, bunu biliyorsun dimi ? silahların susmasının hiç bi önemi yok yani, meğer bütün olay dem parti tabanını kandırmaktan ibaretmiş, öyle mi ?? onlar da kanmayıversin mesela, olmaz mı ?? o kadar mı salak bu dem parti seçmeni, mesela son beledye seçiminde külliyen ekreme oy verirken bilinçli seçmendi bunlar, ama şimdi bi kısmı reise oy verebilir diye kandırılabilen zavallı bi salak gürühuna dönüşmüş oldu ?? enteresan

2. Büyükşehir Çalışıyor
    @tcbuyuksehirr
    ·
    42d
    Özgür Özel:

"Diğer belediyelerin 2669 TL'ye aldığı asfaltı Arnavutköy Belediyesi 6501 TL'ye almış.

Rezalet burada bitmiyor. İhaleye düşük fiyat veren ve ihaleyi kazanan şirkete 1,5 ay boyunca sözleşme imzalamıyorlar. 'İhaleden çık' baskısı yapıyorlar."
    https://x.com/tcbuyuksehirr/status/1981057014987120894

Adalet varmışya buyursun işlem yapsınlarbak belgelerle konuşuyorlar duydum,olabilir, olmuşmu,zeki müren bizi görecek mi diye replikler yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    cauti sen böyle değildin, nasıl böyle odun kafaya dönüştün ? ne ara böyle oldun ??

sadece beylikdüzü belediye döneminde 5200 kusür imar izni, plan tadilatı olmuş ilçede.. müteahhitler diyor ki, ilk imar izni alırken, sonra inşaat ruhsatı alırken, en son iskan izni alınırken her aşamada imamoğlu'na rüşvet verdik.. şimdi bu dosyanın hazır bi iddianameye dönümesi sence ne kadar vakit alır ?? her case her aşama için rüşvetin nerede nasıl kime verildiğini yazması lazım, ilgii kanıtları hts kayıtlarını mobese kayıtlarını banka hareketlerini masak raporlarını tapu kayıtlarını vs vs koyması lazım iddianameye.. mesela sen savcı olsan böyle bi iddianameyi kaç ayda hazırlardın ??

2 sene evvel seçim yapıldı millet kararını verdi.. diyorsun ki, şimdi hemen seçim yapılsa reis kaybeder, hemen haftaya yapılsın.. demokrasiden anladığın bu mu ?? her sene yada her 3 ayda bir seçim yapalım, belki arada bi tanesini cehape kazanır, işlem tamam olur.. bunu mu anlıyosun demokrasiden, çok partili serbest seçim sisteminden anladığın bu mu ?? cehape kazanana kadar her iki ayda bir seçim yapalım.. demokrasi böyle bi şey değil, seçimin ne zaman nasıl yapılacağı anayasada yazıyo

tek dert apoyu serbest bırakmak, böylece dem tabanı reise oy versin- bütün olay bu yani.. 50 yıldır süren silahlı çatışma, hayatını kaybeden on binlerce vatandaşın hiç bi öenmi yok, şehit düşen on bin polis/asker senin hiç umrunda olmadı yani.. şehirlerde daha 8-10 sene evvel gelişigüzel patlayan bombalardan biri senin evladını da hedef alabilirdi, bunu biliyorsun dimi ? silahların susmasının hiç bi önemi yok yani, meğer bütün olay dem parti tabanını kandırmaktan ibaretmiş, öyle mi ?? onlar da kanmayıversin mesela, olmaz mı ?? o kadar mı salak bu dem parti seçmeni, mesela son beledye seçiminde külliyen ekreme oy verirken bilinçli seçmendi bunlar, ama şimdi bi kısmı reise oy verebilir diye kandırılabilen zavallı bi salak gürühuna dönüşmüş oldu ?? enteresan
    Ozan muhafazakarlığı sana gaptırmam, aynı masaya oturmuşluğumuz da var biliyorsun beni. Sonradan olmalardan değiliz yani.

Eko, RTE nin izinden gitti. A takımındakilerden biri benim tcell den mentorum, yakın arkadaş sayılır. Hatta belediyedeki kadrolarda tcell den giden ve üst düzey görev alan pek çok kişi oldu. Hepsi de başarılı, düzgün adamlar.

Eko beylikdüzündeyken hiç bir şey yapmadı, kaldı ki inşaatçı kökenli, beylikdüzeü de baya gelişen büyüyen bir yer..oralarda tertemizdi. Sonra büyükşehiri aldı, hem de iki kez üst üste. Argüman neydi, beceriksiz, iş bilmiyor, bir şey yamıyor. Çevremde reel hayattan, yakın akrabalarımdan fanatik çok akp li var. Senin çevrendekilerden çok daha fazladır. Ne düşündüklerini, ne konuştukarını biliyorum.

Buna rağmen, kesin kaybeder dediğiniz seçimi %60 oyla kazandı. Üsteki gop gibi akp kalelerini bile aldı eko rüzgarıyla. Yani seçimde yenemediğin ve asla yenemeyeceğini düşündüğün adamı bu sefer rüşvet vs ile operasyonlarla alt etmeye çalışıyorsun.

Ben hiç bir şey yapmadılar demiyorum, belediyelerde her zaman al ver dönmüştür. Ama mesela melihin aldığının %1 ini almamıştır. Ne dedik çalışma tarzı, kurduğu ekip vs hep rte yöntemleridir. rte nin tarzını, siyasetini sevmem, ekoyu da rte ye benzettiğim için sevmem...zaten ben rize-trabzon siyaset hegomanyasından bıkmış biriyim. isttemiyorum, seçmeyin diyorum, ben bezdim bir rizeli olarak siz hala seçmeye devam ediyorsunuz.

Neyse, kesin yenileceğini düşündüğü için bu operasyon...ülke o kadar kötü yönetiliyor ki, eko nun ya da diğer belediyelerin çok iyi çalışmasına da gerek yok..durumu idare ettiler, bu da yetti. olay biraz trafik polisi hikayesi gibi, isterse illa ki bir kusur bulur, şu eksik der, cezayı keser..bu da o hikaye.

O yüzden laf salatası yapma diyorum, yok para almış da vermiş de...bu adam bu kadar salak mı 4 yıl sonra ülkenin tapusunu alacak, bu kadar yaş tahtaya bassın...yapılanlar da her zaman dönen dolaplardır. gelen para varsa, onunla da birilerini fonluyorlardır..gazeteci vs. yani zamanında rte nin ve akp nin bol bol yaptığı mecburi bağış vs işleri gibi.

son söz, olan ülkeye oluyor 10 yıl heba oldu olacak bu şekilde. rte nin bir şey düzeltme şansı yok artık..tek derdi ölene kadar koltukta kalmak..ben öldükten sonra ne olursa olsun modunda...ayakta zor duruyor, koluna biri girmeden yürüyemiyor...keşke son yıllarını torunlarını sevmekle geçirse, onlara zaman ayırsa..ama yok olmaz, sen gidersen chp gelir başta seni tüm sülaleni yargılar, mahkemelerde sürünürüz diye korkutuyor etrafındakiler...yoksa, el altından garanti alsa, sana dokunmayacağız laflarına güvense, bir daha ki seçime bile girmez.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 265/265 İlkİlk ... 165215255263264265

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •