Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 912/914 İlkİlk ... 412812862902910911912913914 SonSon
Arama sonucu : 7309 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. aferin sana..harcanıyorsun sen yahu..
     Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    Peki bu Erdemoğlu niye bu kadar borcluyken milyar dolarlar boorç ediyor , durum hiç sağlıklı görünmüyor. Madem para akmıyor yatırım yapma

2. akçay kardeş, sen shortlasana burdan yiyorsa..devam et shorta hani batacak ya..
    len var ya şirketten bir ortaklık haberi gelse cıymalarsınız kuyruğa girersiniz almak için..
    2026 yılın en geç yarısında 25 milyar dolar yatırımın çalışmaları başlayacak diyor şirket..
    bunun içinde kaynak açıklanacak..öyle ya parayla olacak bu işler..büyük olasılıkla yabancı ortaklar açıklanacak..
    bundan bahsetmiyorsun hiç akçay kardeşim..
    25 milyar dolar yatırımın kaynağı belli olduğunda fiyat nerde olur sence..
    10- 12-15-20 tl..hangisi olmalı sence..
    bunlarla gel bize..
    lafla değil..
    biz bu yüzen burdayız..
    sen sevabına mı yazıyorsun şimdi burda..hadi ordan..
    en geç 2026 ortalarına kadar herşey olup bitecek..fiyatlamalar önden yapılacak..
    Son düzenleme : KARADUMAN; Dün saat: 19:40.

3. bize yatırım için başlangıç lazım..başlangıçta şirketin kaynağını görelim..benzer tabloyu ben TEKNOSA da yaşadım yıllar önce..kağıt her gün düşerdi borsanın aksine hergün SABANCI bacılar KAP a haber gönderirlerdi, ben hissemi sattım o da satacak şua da satacak vs. diye diye baskıladılar hisseyi..nerdeyse hergün ve haftalarca devam etti bu baskı..bir süre sonra belli oldu meğerse yeni ortak topluyormuş aşağıdan malı..sonra fişekledi gitti..benzer yoldan gidiyor sasa

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    önce grafikten beklentimi yazayım ..8 tl..tahmini vade 3 ay..
    neye göre kime göre 8 tl..
    tamamen teknik beklentiye göre..
    grafik üzerinde nedenler anlatıldı..extra söze gerek yok..
    zamansal olarak ocak ayı başlangıcını işaret etti trend çizgisi..
    3 ay sonra ocak ayında bakacaz..
    şuanki fiyat 3.52...

yatırım tavsiyesi değildir..
    Tarih 1 Ekim. Yukarıda bizimkiler dediğin kim.Bir diğer konu bu tahtayı bu fiyatlara yapacak tahtacının adını soyadını baş harflerini yaz bakalım neyi ne kadar biliyorsun bende merak ettim. Cidden yazdıklarını okuyorum eski yazdıklarınla beraber düşününce akıl tutulması yaşadım.

Yaw sen değilmiydin biri içerde o içerde olduğu sürece hak hukuk adalet yok bu ülkeden ve borsasından birşey beklemeyin diyen. Enflasyonu yüksek açıkladılar falan o cümleni de hiç aklım almadı yani.Gerçekten amacım tartışma falan çıkartmakta değil.Herkes düşüncelerinde özgürdür ben katılmasam da saygı duyarım herkese

ama önceki yazılarını düşününce yarın bir gün bu yazdıklarının da tam tersi şeyler yazarmısın acaba diye de düşünmüyor değilim.

ve cidden yazdıklarını hayret içinde kalarak tekrar tekrar okudum ki acaba yanlış mı anladım diye.

Birisi de vesteli 2 ayda 50 yapıyordu 4 aya yakın geçti 31,98. Şimdi kim olduğunu yazmayayım olay çıkar buralarda yoksa.

Seninki de biraz o hesap gibi geldi bana.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 21:20.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Zdx&Lunar Soul, nedenini yazmıştım orayı kaçırmışsın..dedimki borsada öncü şirketler var, bunlar bizden çok daha fazlasını biliyor, suyun başında bunlar, suya yön verenlerle yiyip içenler bunlar..bunları takip ettiğimde gördümki, beklediğimiz siyasi belirsizlikler bunların umrunda değil..yukarı yönlü yeni kanala-trende başladılar..ne zaman oldu bu..benim 5500-7500 senaryomdan çok sonra oldu ..ve buna bağlı yönünümüz değişti..olay budur..körü körüne bağlı kalmam ben bir görüşe..normalde değişmeyecek olan şey değişti..tarihte ilk oldu..teknik olarak yani..
    özellikle aylık bazda baktığımızda yeteri kadar dip oluşumu görülmeden yukarı trendin başlaması ilk kez oluyor..borsanın tamamı için değil, geneli için böyle..
    başka sormak istediğin var mı ..

6. akçay a bakmayın siz..sadece SASA düşmedi eski dibine..onlarca hisse de düştü borsanın 9-10.00 li seviyelerine..onun derdi ayrı..
    şirketi kötülemek..ama ortada bir proje var..25 milyar dolar yatırımdan bahsediliyor..bunu da 3 yılda bir yaparak tamamlayacaklar..uzun vadede bu..
    bu beklenti demek..olası yeni ortak demek, ya da şirketin iş alanı değiştirmesi de demek..akçay buna yalan diyor, şirket yalancı diyor..görecez bakalım..
    benim için yalan ya da doğru da değil aslında..beklenti var mı evet var..bu kadar ..bu hisseyi eski zirvelerine taşır..şirketle evlenmeyecezki..alırız paramızı bay bay deriz ..en geç 2026 ikinci çeyrek yatırımlar ve inşaatler başlıyor diyor şirket..bana göre 2026 ilk yarısında
    %300 potansiyeli olan bir olası getiri var ortada..aldık hissemizi bekliyoruz..

7. hele grafiğe bakın..bu çizimi yapan kişi muhatap bile alınmaz aslında..ama algı yapmakta ısrar ediyor..
    len bu çizimi her hissede yapabiliriz..500 tane hisse hep böyle aşağı gidecek o zaman..
    göstergelere bakar insan, tabanda bir oluşum var mı, uyumsuzluk var mı vs..şeyinin doğrusuna çekmiş çizgiyi..
    çocuk musun len..
    algı bu işte..neyse yıl sonuna akıllanır.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    algı yapma hissenin nereye koştugu belli..

arzın merkezine dogru gidiyor...

8. akçay grafik böyle bakılır..uyumsuzluklar böyle takip edilir..yön böyle bulunur..şeyinin doğrusuna çizemezsin çizgiyi..
    bilmiyorsan öğren..
    yaklaşık 2 yıldır POZİTİF UYUMSUZLUK VAR..bu uyumsuzluğun fiyat olarak çalışması W DİP çalışması ile oldu..yani artık fiyatlar devreye giriyor..fiyatlar çalışınca UYUMSUZLUK BİTER..sol ayağı 2.80 tepesi 5.65 sağ bacağı 3 tl..sağ bacağı ne kadar uzar uzamazı tahtacı ayarlayacak..resmi çektik şuan..işaret fişeği atıldı..

Sayfa 912/914 İlkİlk ... 412812862902910911912913914 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •