Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 913/914 İlkİlk ... 413813863903911912913914 SonSon
Arama sonucu : 7310 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Endeksi 5500-7500 e götürecek RSI falından sonra,
    Yine mi işaret fişeği atıyosun Karaduman dayı

Not: Madem çok önemsiyorsun PU/NU durumlarını...
    Günlük periyotta bak bakalım bir de. Özellikle MACD göstergesinde, Pozitif Uyumsuzluk mu, Negatif Uyumsuzluk mu varmış?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. bakarız hepsine Sn.Kısavede..yön tayini yapılırken haftalıklar günlüklere yön verir..aylıklar da haftalıklara yön verir..günlüklere bakarken bu yapıya bakmalısın..haftalık da anlamı var mı yok mu..saatliğe bakarken de böyle..dak. lığa bakarken de böyle..
    ne zaman haftalıklar bozuluyor o zaman günlükler haftalığa yön verir..
    len karşınızda kim var sizin..
    önce abilere bakacaksın sonra kardeşine..

3. Aylık RSI ile endeks fiyat tahmini yapmaya çalışan biri var. Bildiğim kadarı ile.

Sen iyice deli ettin kendini Karaduman reyiz.
    Eskiden de isabetsiz tahmin yapardın ama... Saygı, hoşgörü vb. meselesinde bir tık daha iyiydin sanki?

Madem böyle bir dili uygun görüyorsun kendine...
    Git önce:

- "Negatif/Pozitif Uyumsuzluk Nedir?"
    konularını çalış.

Sonra
    - "Bu Uyumsuzluklar Her Koşulda Çalışır mı?
    bir öğren.

Sonra teknik analizi geçtim...

1 Haftayı oluşturan alt zaman dilimleri nedir?
    Kaç dakika, saat, gün toplamı 1 Hafta eder?

Bir hafta mı alt zaman dilimlerini oluşturur, alt zaman dilimleri mi 1 haftayı?

Yani;
    Haftalık göstergeler mi, Günlük göstergeleri oluşturur? Tersi mi?

Sıfırdan bir başla bence...
    Endeks meselesinde de aynı yöntemle aylarca kafa açtın...
    İyi ihtimalle zaman, kötü ihtimalle para kaybettirdin seni dinleyenlere...
    Sen kayıpsın zaten de... Hani seni dinleyen falan olur...

4. Kısavde ben grafik üzerinde herşeyi anlattım..benim grafiğimde bahsettiğin durumların hepsi var..anlamlı şekilde çizimlerle izahını yaptım..
    boş boş konuşmayın ..
    kulağınızı çekecem yıl sonuna..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Kısavde ben grafik üzerinde herşeyi anlattım..benim grafiğimde bahsettiğin durumların hepsi var..anlamlı şekilde çizimlerle izahını yaptım..
    boş boş konuşmayın ..
    kulağınızı çekecem yıl sonuna..
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    akçay kardeş, sen shortlasana burdan yiyorsa..devam et shorta hani batacak ya..
    len var ya şirketten bir ortaklık haberi gelse cıymalarsınız kuyruğa girersiniz almak için..
    2026 yılın en geç yarısında 25 milyar dolar yatırımın çalışmaları başlayacak diyor şirket..
    bunun içinde kaynak açıklanacak..öyle ya parayla olacak bu işler..büyük olasılıkla yabancı ortaklar açıklanacak..
    bundan bahsetmiyorsun hiç akçay kardeşim..
    25 milyar dolar yatırımın kaynağı belli olduğunda fiyat nerde olur sence..
    10- 12-15-20 tl..hangisi olmalı sence..
    bunlarla gel bize..
    lafla değil..
    biz bu yüzen burdayız..
    sen sevabına mı yazıyorsun şimdi burda..hadi ordan..
    en geç 2026 ortalarına kadar herşey olup bitecek..fiyatlamalar önden yapılacak..
    Ayde bakalım...
    1 Ekim 2025'te yazmışsın ilk. Kapanış 3.52 TL.
    Önce 8 TL hedef vermiştin. Sonra 10-12-15-20 bir şeyler daha söyledin...
    Vadeni ve net hedefini de yaz, zamanı geldiğinde sağ isek bakarız.

6. Yahu adam tırnakçı sinyalci kademeci falan işte. 2 ihtimal var . Ya bir ekibin malı var satılacak onu pazarlıyor. Yada kendi ve/veya grubu adına 1 e 4 falan kredili girip yüzde 1-2 ye satma telaşında. Böyle 2-3 tl ye inmiş kuruşluk kağıtlarda al sat kademesi bile 0.30 fark ediyor. 100.000 paran var her gün 1 e 4 kredi ile diyelim 500.000 tl lik oynuyorsunuz. Yüzde 2 yakalasanız (6 kuruş) 10.000 eder. Bunu ayda 2-3 kere yapabilse bile çok ciddi kar. Arada yakalandığında da olacaktır da işte. Neden burada kendini paralıyor sanıyorsunuz. Burası X investing her yerde yapıyordur bu propagandayı.
    Biraz borsa bilen birisi büyük işlerin böyle yaygara ile değilde sessiz derinden halledileceğini ne kadar az adam o kadar iyi konseptini bilir. Böyle aleni uçacak kaçacak yapan adama iyi gözle asla bakmam.
    Misal benimde çok az sermayeli 1 e min 30 beklentili bir hissem var en yakınıma söylemiyorum ya. Bu adam gelmiş 1000 lerce kişinin okuduğu forumda goy goy luyor.

Birde uzun vade falan cokcokluyor ki yarın öbür gün birisi gelir itiraz ederse ben zaten uzun vadeciyim ayağı çekebilsin. saatlik grafikdeki uyumsuzluk üzerinden uzun vade analizi kasmak içinde nasıl bir TA cahiliyeti gerekir kardeşim ya.

7. grafik herşeyi anlatıyor..oraya odaklanın..anlamaya çalışın..grafik okuyabilen kimse zaten durumun farkındadır, ona bişey söylemeye gerek yok..ne kadar şeffaf grafik o kadar iyi grafiktir..çizimde extra hiçbir yorum yok..ne görebiliyorsanız o dur..ben onlarca indikatörle de anlatabilirim..gerek yok..RSİ göstergelerin babasıdır..amcasına dedesine gerek yok..
    2026 yılının en çok ikinci çeyreğinde 25 milyar dolar yatırımın inşaat çalışmaları başlayacak diyor şirket..
    bunu şirket diyor kardeşim..yalan diyebilirsin ama şirkete dersen yalan söylüyor diye bana değil..
    yatırım ne ile olur KAYNAK ile olur..nerde kaynak..açıklanmadı daha..EEE KAYNAK ( ORTAK VS ) AÇIKLANMADAN NASIL BAŞLIYACAKSIN İNŞAATE..MÜMKÜN MÜ BU...HAAAA İŞTE BUNU SATIN ALIYORUZ BİZ..taban fiyattan yumulduk bekleyecez eski zirveleri..

8. 4 günden bu yana GÜNLÜK sistem AL demiş..4. gün bu gün ama baskı vardı..bugün yukarı hamleye başladı..zart diye AL verir vermez gitmiyor kağıt..sabır lazım..
    orta vade de böyle..baskı var ve bu baskı 5.50 üstünde kırılacak

Sayfa 913/914 İlkİlk ... 413813863903911912913914 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •