en hayırlı karar geldi, iyi oldu.. öbür türlüsü çirkin bi görüntü verecek, içinden çıkılmaz bi yumak olacaktı
borsadaki hareketin bu kadarını beklemiyordum, gerçi %6 hareket standart oldu bu tür haberlerde.. bakalım isctr ve ykbnk tavanları çözülecek mi ? isctr 35 milyon ykbnk 8 milyon lot alıcılı
şaka yapmıyorum, bu karar akp için de iyi oldu bence..."ulan hani mahkemeler öyle böyle diyordunuz" der buradan da prim kasarlar...mb nin aralıkta 500 bps faiz indirme şansı oluştu..bu karar ile siyasi gerilim azalacaktır.
her chp linin esas korkusu parti davasıydı, eko yu dert etmeyen bir kesim bile vardır...parti bize kaldı diye sevinenler bile olabilir
eğer enf seneye %20 nin altına iner, adalet ile ilgili sorunlar azaltılırsa(özellikle cinayet, gasp vs gibi suçlara ciddi cezalar gelirse, çocuk vs adı altında küçük teröristlere cezalar artarsa, düzgün gariban vatandaşı derinden üzen konular bunlar) son bir şansı daha olur rte nin.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
en doğru teşhisi engin balım koymuş, cehape'nin içinden bi ses olarak
https://x.com/enginbalim/status/1981637193387897224
Bugünkü kararın kazananları;
Erdoğan- Özgür Özel
kaybedenleri ise; Kılıçdaroğlu- İmamoğlu
Ha yarın taş düşebiluğ ayu çıkabiluğ o başka
imamoğlu'nun işi bitikti zaten, asla çıkamaz içerden.. ama özgür özel de çok iyi oynadı bu süreci, hem imamoğlu amigoluğunu kimseye bırakmadı, hem arka kapı diplomasisi yaptı, sarayla görüştü, bi mutabakata ulaştı, helal olsun bal'lı kardeşime.. hitabeti de büyük artı, mansur falan hikaye, artık muhalefetin adayı özgür özel'dir
Yer İmleri