Artan

42,24 10 12:55
32,56 10 13:17
78,65 10 12:55
110,20 9.98 13:18
204,00 9.97 13:17
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 13:18
10,69 -9.94 13:19
146,70 -9.94 13:18
14,47 -6.58 13:15
108,40 -5.98 13:19
Azalan Hisseler

İşlem

4.490.547.178,08 13:19
3.871.522.724,80 13:19
3.690.008.271,75 13:19
3.115.382.843,70 13:19
2.695.066.493,46 13:19
Tüm Hisseler
Sayfa 91/94 İlkİlk ... 41818990919293 ... SonSon
Arama sonucu : 750 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1. Bakan Göktaş açıkladı: Sosyal Medya Yasası yolda!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Eylem Planı kapsamındaki Sosyal Medya Yasası hazırlıkları için STK temsilcileriyle bir araya geldi. Bakan Göktaş, kontrolsüz sosyal medyanın gelecekte büyük bir problem olacağını belirterek, "20 sene içerisinde bu yasayı çıkarmazsak, 2050 yılında 'Nasıl bize izin verdiniz' diyecekler" uyarısında bulundu. Göktaş, her 3 çocuktan 1'inin siber zorbalığa maruz kaldığını ve sosyal medya kullanımının ergenlerde depresyon riskini yüzde 35 artırdığını açıkladı. Toplantıda, çocukların dijital ortamlarda güvenle var olmasını amaçlayan 'Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin rehber niteliği taşıdığı belirtildi ve uzmanlar "16 Yaş Altına Yönelik Düzenleme" konulu sunum yaptı.
    Kaynak : DHA

Bu gençler sosyal medyanın VPN ile ulaştıkları edit edilmemiş haber ve videoların kandırıcı etkisi ile 18 e gelince daha çok muhalefet partilerine oy veriyorlar. Halbuki böyle bir yasak altında başta TRT olmak üzere ülkemizdeki tarafsız ve özgür medyayı takip etseler gerçeği daha iyi görecekler.
    Son düzenleme : virtue; Bugün saat: 00:07.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Babacan, partisinin AKP ile ittifak yapma ihtimaline ilişkin sorulan soruya CHP ile 2023 Genel Seçimleri döneminde yaptıkları ittifak üzerinden yanıt vererek şu ifadeleri kullandı:

"Bakın benim Tayyip Bey'le ne bir kırgınlığım var ne bir kızgınlığım var. Ben Tayyip Bey'in bu memleket sevgisinden de, Allah inancından da asla şüphe duymam. Ama bizim anlaşamadığımız nokta, bu ülkenin nasıl yönetileceği" diyen Babacan, "Şimdi CHP'yle bile oturmuşuz, biz çalışmışız. Her şeyi yapmışız. Tabii ki kategorik bir şeyimiz olmaz ama şu yanlış anlaşılmasın yani ben bugün itibariyle, bugün itibariyle, yani Tayyip Bey'de de AK Parti'nin yönetim kadrosunda da bir değişim iradesi görmüyorum.

Bugün diyor, yarın için kapı açık....

3. Antalya nın Aksu ilçesinin Belediye Başkanı İsa Yıldırım, geçtiğimiz ay CHP den istifa ettiğini açıklamıştı.

Yıldırım, yaptığı yeni açıklamada AKP ye geçme NİYETİNDE olduğunu belirterek, Başka istifalar da olacak dedi.

Amacının Aksu'ya hizmet etmek olduğunu söyleyen Yıldırım ayrıca "Belediye başkanı devletle savaşmaz" diyerek CHP yönetimini devlet kurumlarıyla çatışmakla suçladı.

https://www.yenisafak.com/gundem/chp...im-var-4761974

Yıldırım, hem yerel teşkilat hem de genel merkez düzeyinde AK Parti yöneticileriyle görüşmelerin sürdüğünü belirterek, Benim tek gayem Aksu ya hizmet etmek. Bunu hangi siyasi çatı altında daha verimli yapabileceksem orada olurum dedi.

Seçimlerde aday olmadan önce aklın neredeydi, AKP den neden aday olmadın diye soran olmamış mı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,445
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kripto KK, YSK dan umudunu yitirdiğine göre CHP yi bölmek için yeni bir parti kurar mı?
    Nasıl bölecek,herşeyi körebem sultan bile gördü,hesap günü aralık ayında...

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kripto KK, YSK dan umudunu yitirdiğine göre CHP yi bölmek için yeni bir parti kurar mı?
    Parti ismi de Komedi Partisi olur, 3-5 salak dışında oy veren çıkmaz diye düşünüyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,445
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Antalya nın Aksu ilçesinin Belediye Başkanı İsa Yıldırım, geçtiğimiz ay CHP den istifa ettiğini açıklamıştı.

Yıldırım, yaptığı yeni açıklamada AKP ye geçme NİYETİNDE olduğunu belirterek, Başka istifalar da olacak dedi.

Amacının Aksu'ya hizmet etmek olduğunu söyleyen Yıldırım ayrıca "Belediye başkanı devletle savaşmaz" diyerek CHP yönetimini devlet kurumlarıyla çatışmakla suçladı.

https://www.yenisafak.com/gundem/chp...im-var-4761974

Yıldırım, hem yerel teşkilat hem de genel merkez düzeyinde AK Parti yöneticileriyle görüşmelerin sürdüğünü belirterek, Benim tek gayem Aksu ya hizmet etmek. Bunu hangi siyasi çatı altında daha verimli yapabileceksem orada olurum dedi.

Seçimlerde aday olmadan önce aklın neredeydi, AKP den neden aday olmadın diye soran olmamış mı?
    Birden heşey ters yüz olduğu zaman nereye kaçacak bu moklar acaba,emekli maaşları bile alamayacaklar...

7. Dövizi de siyaseti de sallamiyorum artık da eşek kadar olmuşken galiba aşık oluyorum birisine... Bi acayip oldum iyice günlerdir , içmeden sarhoş gibiyim.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Parti ismi de Komedi Partisi olur, 3-5 salak dışında oy veren çıkmaz diye düşünüyorum.
    Ben Kemal, geliyorum’dan esinlenerek
    Partinin adı Geliyorum Partisi de olabilir.

Kim ne anlarsa artık.
    [emoji3]

Sayfa 91/94 İlkİlk ... 41818990919293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •