tek korkum bugün herkes mala girdi
tek korkum bugün herkes mala girdi
Cuma günü çok düşük kalan sektör hisselerini tavana yakın tutup diğerlerinde ise bütün gün yüzde 8 bandında hisse verip kapanışa yüzde 2 ye kadar düşürmelerinden kıllandım
Emmi gel hele de bu hareket ralli başlangıcı mı yoksa bir tufanda malı mı yedirdiler anlat bize
NE DIYECEK OLUMM....bisey diyemez....
KALDIRAC....nedir bu....borsaya kodugun para 1 milyon dolar...emme....sen bu parayla 100 milyon dolarlik hisse almis ve tasiyorsan....zahiri ve batini....tum finansal instrumanlari kullanmissan....
turkcede buna....BASKASININ IKIYLE GERDEGE GIRMEK DENIR....
diyelim girdin....O ZAMAN DOGAN COCUKLARIN HEPSI PICH OLUR ki....zinhar din disidir bu....
ISTE....kuzu daki dashaklar bu nedenle farklidir....dogan cocuklar...direkt kuzunun dashagindandir....finansal instrument olatrak...odunc alinmis sperm degil....ortaklarini kullanir....
yuce rebbim....
insanda en onemli organ olarak....dashagi yaratmistir....
dashaktir COGALTAN....
bu yuzdende butun dinler....DASHAGA GICIKTIR....onun ozgurlugunu kismistir....ZINA gibi gunahlar icad etmis...bu yuzden bi cok insan taslanarak oldurulmustur.....
velhasil ayahanim....
dashak cok derin bir konudur...
bu konuda benden baska kimse ahkam kesemez....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
bok vardir....
nerde yasiyor....KANADA....sicaklik eksi 50 derece....2 metro kar....
evvel ki yil....bu ayakustu dondu....6 saat donuk kaldi....
tedavi uzun surdu....dashaklar haric....diger organlari duzeldi....
graflarini niye euro asiyor....tl asamaz....dolar asamaz...NIYE SANIYORSUN AYHAN...
DASHAK VE FONKSIYONLARI ILE ILGILI BU....malatyali bu....yani DULKADIROGULLARINDAN....onlarda da...fatih doneminde....onemli dashak problemleri olusmustu...VENEDIK DUKASI KULLANIRLARDI....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
TAMAMEN CIPLAK DOLAS....it diyor bunu....mutlu olmanin tek sarti bu diyor....
anlami....SENI SEN OLMAKTAN CIKARMIS OLAN....tum onyargilarini at....sana yuklenmis olan tum ogretilmis safsatayi at.....SEN OL....SEN...SEN OLURSAN....MUTLU OLURSUN....SENI MUTSUZ YAPAN SEYLER....SANA YUKLENMIS OGRETILERDIR.
Çok derin mevzular ben anlamam
Citibank tl longları kapattığını duyurmuş
Emmi neler oluyor dolar uçar mı
amriki forumlari yikiliyor....
ALTINI 4300 de shortlayin....1600 dolar cokecek....dedim....10 gun once....
sebeblerini....3-3-3 e gore anlattim.....
once saka yaptigimi sandilar....altin 4400 lere gidince sevindiler....
dusmesine duseriz emme....deki....300 dolar....nereden cikti 1600 dolar....SOK BU....sana yakismadi....biz seni duzgun adam sanirdik....sende kafayi siyirdin diye dosuyorlar ipneler.....
simdi....4090 a inince....yazimi alintilayip....vayyy ipne....gene tutturacacak diyorlar...emme 4000 alti yok diyerek.
6 ay sonra....HEPSI....siraya girip dashaklarimi yaliyacak....cevap olarak....4000 e inerse...SHORTLARIMI KAPATMAM...ILAVE SHORT ACARIM DEDIM....
valla.....akillarini komple iktim....ALTINCILARIN....
FARKINDA DEGILLER....bu isi bilmiyorlar.....altini FED in manupule ettiginden bihaberler....
ebelerini ikicem ipnelerim....DASHAKLARIMI TUZLUYACAM ONLAR YALARKEN....ha ha ha
Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 05:44.
Yer İmleri